Despre SuccesDublu

Bun venit pe SuccesDublu.ro,

Un blog dedicat dezvoltarii personale si profesionale.

Acest blog reprezinta “gradina digitala” a lui Gabriel Nechita, fostul autor al blogului 1CartePeSaptamana (vandut in 2017).

Am preluat acest blog de la Adrian Soare in 2020 la inceputul pandemiei. (Din acest motiv o sa observi la un moment dat 2 stiluri diferite de a scrie: unul mai descriptiv – adica Gabriel, iar unul mai la sentiment – adica Adrian).

Scopul acestui blog este de a ajuta oamenii sa gaseasca in ei insisi resursele necesare pentru a-si atinge obiectivele si pentru a trai o viata mai implinita si mai satisfacatoare.

De-a lungul anilor, am constatat ca multi oameni se simt blocati sau nesiguri in ceea ce priveste directia pe care ar trebui sa o ia in viata.

Prin intermediul acestui blog, doresc sa impartasesc cu tine experientele si cunostintele mele, pentru a te ajuta sa descoperi ce este important pentru tine si daca se poate, sa te ajut sa iti indeplinesti visele.

SuccesDublu.ro este locul in care:

Pe acet blog, vei gasi articole informative, idei care sa te puna pe ganduri, recomandari de carti, cursuri si alte materiale utile pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa obtii mai multe de la viata.

Daca erai in cautarea unui loc unde sa te dezvolti personal si profesional, unde sa gasesti inspiratie si resurse utile, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Iti multumim ca citesti acest blog si nu uita sa dai mai departe articolele care ti-au placut.