Ce-si doresc oamenii?

 

Bells Of Freedom – Jon Schmidt

Apasa play si continua sa citesti

Stiti care sunt lucrurile pe care si le doresc oamenii cel mai mult? Unul din siteurile pe care imi place sa intru des este 43things. Un site unde poti sa-ti pui obiectivele si oameni care au acelasi scopuri ca si tine sa te ajute sau sa-ti spuna cum au facut ei sa atinga scopul respectiv. Nu sfaturi din carti, doar exemple practice. Mai jos vedeti o lista cu lucrurile pe care si le-au propus oamenii de cand exista siteul respectiv :

goals

1. Sa dau greutatea jos โ€“ 34.893 persoane โ€“ De departe cea mai mare problema se pare a celor mai multi este legata de kilogramele in plus. De ce e o problema atat de mare? Se leaga de stima de sine, de felul in care te vad ceilalti, de relatiile pe care le ratezi, de starea de sanatate.

2. Sa nu mai procrastinez โ€“ 26.021 persoane โ€“ ma includ aici. Unul din dezavantajele internetului este ca accesul la atata informatie te da peste cap. Ai la un click distanta orice vrei sa afli. Tentatia e prea mare de multe ori incat in loc sa te focusezi pe ce ai de facut pierzi vremea pe siteuri de stiri, pe youtube sau pe twitter.

3. Write a book โ€“ 24.530 persoane โ€“ Hmmโ€ฆnu stiu de ce atatia oameni considera ca au ceva de impartasit omenirii. Uitati pentru inceput cate bloguri proaste apar in fiecare zi.

4. Sa ma indragostesc โ€“ 23.519 persoane โ€“ Da. Nu stiu daca toti vor sa vorbeasca si de lacrimi. Dar fluturasii din stomac de la inceput merita.

5. Sa fiu fericit โ€“ 20.968 persoane โ€“ Aici e o zicala care pica la fix : โ€œDaca vrei sa fii fericit, fiiโ€ โ€“ Lev Tolstoi.

6. Sa imi fac un tatuaj โ€“ 19.358 persoane โ€“ O multime de oameni hotarati. Nu stiu cati vor sa-l si scoata dupa 10 โ€“ 15 ani cand Maricica nu mai e acolo.

7. Sa beau mai multa apa โ€“ 18.194 persoane โ€“ facem pariu ca majoritatea celor de aici sunt oameni care lucreaza ca sclavii in corporatii si n-au timp sa bea un pahar cu apa?

8. Sa merg undeva la intamplare fara sa-mi stabilesc dinainteโ€“ 17.901 persoane โ€“ pare foarte cool. Nu inteleg de ce daca vrei sa faci asta e nevoie sa astepti si sa scrii pe un site ca vrei sa faci asta. Just do it. Inchide laptopul, du-te la gara, uraca-te in tren.

9. Sa ma casatoresc โ€“ 17.609 persoane. Vai ce trece timpul. pe 6 iulie fac 27 de ani. Sa ma inscriu pe lista? P.S. Imi doresc asta sau ceva prin zona daca vreti sa-mi faceti cadou.

10. Sa calatoresc prin lume โ€“ 17.530 persoane. No Comment. Da. Vreau

Intreaga lista o gasiti aici