Un singur lucru pe care il stiu sigur

Stiu sigur un lucru.

Stiu asta cu toata convingerea mea, cu tot sufletul, cu toata mintea mea, cu toata fiinta mea.

Stiu ca am optiunea de a alege sa fiu cine sunt, unde sunt, cu cine sunt.

Poate nu am optiunea, chiar azi, de a alege ce sa fac pentru a-mi castiga existenta, de a alege unde sa locuiesc, optiunea de a alege chiar azi intre un Ferrari, Lamborghini sau Aston Martin.

strongest-in-the-forest

 

Poate nu am optiunea chiar azi de a alege ce cadouri scumpe sa fac tuturor celor din jurul meu.

Poate nu am optiunea de a alege chiar azi unde sa-mi fac concediul peste doua saptamani, in Bali sau in Tenerife.

Dar daca ceea stiu ce sunt acum si mi-am descoperit pasiunea, daca sunt un autor, un speaker sau un trainer, sunt un autor, un speaker sau un trainer chiar daca as locui intr-o casa fara acoperis, chiar daca as fi intr-un cort, chiar daca ar bate vantul prin buzunare.

Daca mi-am descoperit pasiunea si sunt astazi stiu ce sunt, sunt omul ala chiar daca laptopul mi s-a stricat, nu ma inteleg cu familia, nu am clienti suficienti, copii imi sunt bolnavi, prietenii nu ma suna sau hotii imi sparg casa.

Daca mi-am descoperit pasiunea si stiu ce sunt si ce vreau, sunt tot omul ala chiar daca nu am ce manca o saptamana. Ochii imi stralucesc si stiu ca am o misiune in viata.

Dar daca am descoperit ca pasiunea si vocatia mea este sa fiu un autor, un speaker, un trainer si eu continui sa lucrez zi de zi ca medic, economist sau muncitor in fabrica, viata mea o sa fie mizerabila.

Cu toate astea, daca am descoperit ca vocatia mea este sa fiu un speaker, trainer sau autor si astazi sunt medic, avocat sau economist am un control foarte mare asupra a ceea ce sunt. Pentru ca stiu ce vreau si probabil imi dau si seama cum sa ajung acolo.

Descopera cine esti si apoi fii acel om oriunde esti.

Nu poti sa scapi de tine insuti, nu poti sa fugi de menirea ta.

Nu deveni ceea ce iti spun ceilalti sa fii.

Fii tu.