Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii despre relatii

Am avut pana acum suficiente relatii, mai scurte sau mai lungi si am stat de vorba cu sute, poate mii de persoane despre probleme de cuplu, relatii, seductie, intalniri incat sa pot sa trag o concluzie si sa-ti impartasesc un secret pe care multi il stiu dar peste care trec cu vederea sau nu ii dau atat de mare importanta.

kissing_is_good_1

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii despre relatii este ca pe masura ce doua persoane se cunosc mai bine si relatia lor se dezvolta, pe masura ce trece timpul de cand s-au intalnit prima oara si rutina incepe sa-si faca aparitia cu atat devine mai important CINE ESTI IN INTERIOR.

Inner-game-ul reprezinta convingerile tale interioare, atitudinile tale si in general felul in care te vezi tu pe tine ca persoana. Este ceea ce iti afecteaza de fapt comportamentul si iti poate modifica starea de zi cu zi.

Spre exemplu, daca te vezi ca barbat intr-un mod pozitiv, fara sa te umilesti, ca o persoana de valoare, te vei manifesta in mod natural intr-un mod care va fi atractiv pentru femei. Daca te vezi intr-un mod negativ si abordezi relatia cu o atitudine de genul:’ “ ce sa fac ca ea sa ma placa mai mult si sa fie mai atrasa de mine” vei face o multime de greseli care o vor face sa se distanteze de tine.

Stii de ce fac  si spun barbatii diverse lucruri pentru femei?  Totul vine din intentiile lor interioare.

In esenta sunt doua motive  principale pentru care barbatii fac si spun lucruri (ofera cadouri scumpe, vacante, fac complimente, spun “te iubesc”.etc)

1. Ca sa castige aprobarea si acceptarea unei femei.

Barbatii fac deseori gesturi galante, cadouri peste cadouri, flori peste flori, complimente sau spun “te iubesc’ foarte devreme intr-o relatie pentru a CUMPARA afectiunea unei femei. Spun “Te iubesc” pentru a auzi o femeie ca spune si ea “si eu te iubesc”. Spun “Mi-e dor de tine” pentru ca vor sa o auda pe femeie ca spune “si mie mi-e dor de tine” Cumpara si fac lucruri pentru o femeie pentru ca femeia sa-i placa mai mult. Toate aceste gesturi nu fac altceva decat sa te afunde pe termen lung pentru ca reprezinta gesturi de disperare si de parazit, gesturi pe care oricum femeile destepte le miros de la mare distanta.

2. Pentru ca le pasa cu adevarat…

…de cum se simte persoana cealalta si atunci cand ofera se simt fericiti.

Ai oferit cuiva un cadou doar pentru a vedea expresia de surpriza si satisfactie care ii apare pe fata? Si cand vezi ca i se maresc ochii de bucurie sa te simti bine in interior? Sa nu conteze efortul pe care l-ai facut si sa nu contabilizezi cati bani ai cheltuit? Daca ai simtit asta, inseamna cu adevarat ca gestul tau are o semnificatie curata. Iar prietena ta va simti asta.

Aceste doua motive sunt valabile si in cazul femeilor.

Incearca sa pui de acum incolo orice gest faci sau orice lucru spui intr-o relatie sub lupa urmatoarei intrebari:

Fac asta sau spun asta pentru ca vreau sa-i castig aprobarea sau ca sa o fac sa ma placa? Sau fac asta pentru ca ma face fericit sa o vad fericita?

Nu fa niciodata ceva pentru o femeie pentru ca ti-e teama ca si-ar pierde interesul pentru tine daca n-o faci sau pentru ca vrei sa-i pese mai mult de tine. Iti garantez ca daca faci asta va avea efectul opus si iti vei taia singur craca.