Cei care ma urasc ma motiveaza

Ai fost subestimat vreodata pana acum? Pun pariu ca da. Cum te-ai simtit atunci? N-ai simtit dorinta de revansa pentru a arata ca se inseala?

Cei care ma urasc ma motiveaza.

Una din cele mai puternice forte din noi este dorinta de a arata ca suntem mai mult decat cred ceilalti ca suntem.

Unul din eroii mei in lumea afacerilor pe care vreau sa-l intalnesc intr-o zi este Dan Pena. Probabil n-ai auzit de el asa ca o sa-ti spun cateva lucruri pe scurt.

In 1982 Dan Pena a fondat Great Western Resources Inc., (GWRI), o companie pe care a dus-o in doar 8 ani de zile la o capitalizare de piata de 400 milioane de dolari.

starting-gate-horse-race

 

Si-a cumparat propriul castel in Scotia unde traieste de peste 30 de ani si pe care il deschide publicului din cand in cand. Aruncati o privire aici: http://www.guthriecastle.com/. Superb, nu-i asa?

Am o provocare pentru tine azi.

 

Provocare: Fa-ti o lista cu tot ce ti-au zis altii pana acum ca nu esti in stare sa faci !

Provocarea este inspirata din lista lui Dan Pena: "95 de lucruri pe care mi-au zis ca nu pot sa le fac" . Dan Pena si-a notat toate lucrurile pe care ceilalti spuneau ca nu e in stare sa le faca…si le-a facut.

Iata cateva din lucrurile de pe lista lui Dan Pena:

  • Nu poti sa alergi 1000 de mile intr-o luna
  • Nu poti sa alergi 100 de mile intr-o zi
  • Nu poti sa-ti cumperi propriul castel
  • Nu poti sa ii spui unui jurnalist de la Financial Times ca are rahat in loc de creier
  • Nu poti sa te insori cu o virgina
  • Nu poti sa faci 50 milioane $ in primul tau an in business cu doar un singur angajat (eu)
  • Nu poti sa cumperi o companie din strainantate in noaptea de Revelion prin telefon
  • Nu poti sa inchiriezi Castelul Glamis (casa Reginei Mama) pentru a 50-a aniversare.

Vedeti toata lista aici

La nivel psihologic lista asta te ajuta intr-un mod foarte simplu. Pentru ca ne place sa avem dreptate si stima de sine creste odata cu realizarile pe care le avem, faptul ca le dai peste nas celor care te subestimeaza poate sa fie o sursa enorma de motivatie.

P.S. Vino la un seminar despre cum sa te motivezi.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa te auto-motivezi cand nu ai chef de nimic sau cand ti se pare ca pierzi timpul, te invit la seminarul pe care il tin despre automotivatie, vocatie si cum sa-ti maresti cercul social – Revolution Seminar pe 10 martie in Bucuresti.

Sunt doar 30 de locuri disponibile. Inscrie-te pana pe 24 februarie si primesti o reducere de 50 Ron la orice pachet alegi.