Acest Articol nu-ti va schimba Viata

guitar boy

Acest articol nu e genul de articol care sa-ti dea un sut in fund sau sa-ti produca vreo revelatie.

Nu e genul de articol care sa-ti spuna  cat de tare poti fi tu.

Nu e genul de articol care sa discute despre altii si despre problemele lor

Nu e genul de articol care sa te pupe in cur

Nu e genul de articol care sa iti spuna ca totul merge bine, ca e suficient sa crezi ca lucrurile se vor intampla si se vor intampla, ca e suficient sa-ti astepti salariul la sfarsit de luna si o sa ai casa pe care vrei sa o cumperi.

Nu e genul de articol care sa iti bage rahat pe gat si sa-ti vanda produse de care a doua zi nu ai nevoie.

Acest articol nu-ti va schimba viata pentru ca singurul care poate lua o decizie pentru viata ta esti Tu.

Tu poti lua decizii pentru tine. Decizii bune sau rele. Tu esti regizorul, coregraful, scenaristul pentru tine. Sa-i lasam pe ceilalti in pace. Problemele altora sunt prea putin importante. E vorba de tine aici. Tu scrii muzica pe care dansezi. Langa fiecare realizare sau esec e scris si numele tau. Da, sunt oameni care ne influenteaza. Tu esti insa actorul. Te poti juca cel mai bine pe tine insuti. Inceteaza sa te prefaci ca esti altcineva.

Deciziile pe care le iei au consecinte. Le iei intre cele doua urechi, le verbalizezi cand spui : vreau sa, le exprimi cand spui : simt ca, aud ca, vad ca. Sunt sub controlul tau. Nu mai da vina pe altii pentru ceea ce se intampla acum in viata ta.

Acest articol nu-ti va schimba viata. Sunt doar cuvinte care zboara prin aer, cantitati de informatie, biti, 0 si 1 intre nsite circuite electrice generate de un tip obisnuit din Bucuresti, Romania. Eu Nu-ti pot schimba viata. Probabil nu ne vom intalni niciodata.

Acest articol nu-ti va schimba viata. Doar tu poti face asta.