Workshop de Limbajul trupului in Bucuresti

Cand am inceput workshopurile de Limbajul trupului am avut senzatia ca ceea ce trebuie sa spun sunt lucrurile pe care absolut oricine ar trebui sa le stie. Daca as putea as face cursuri de limbajul trupului obligatoriu inca de la clasele primare. limbajul trupului logo4

E uimitor ca majoritatea oamenilor cu care intram in contact nu isi dau seama cat de mult dezvaluie din intentiile lor prin limbajul trupului. Am citit recent o poveste amuzanta care ilustreaza mai bine ce vreau sa spun:

O femeie se urca intr-un autobuz. Se uita la sofer si ridica o mana in aer. Soferul raspunde ridicand doua maini. Apoi femeia arata cu degetul catre tavan, soferul arata catre podea. Femeia isi pune mainile pe sani, soferul isi pune mana pe slitul de la pantaloni. Femeia isi pune mainile pe fund si coboara din autobuz.

Un pasager curios il intreaba pe sofer ce au insemnat toate gesturile astea si soferul se decide sa-i explice:

Femeia era surdo-muta. M-a intrebat daca biletul costa 1 leu si i-am zis ca e 2 lei. Apoi m-a intrebat daca autobuzul merge spre nord si i-am raspuns ca merge spre sud. Apoi m-a intrebat daca trecem pe langa fabrica de lapte si i-am zis ca trecem pe langa fabrica unde se fac bile de golf.

Pasagerul intervine cu o singura intrebare : OK, si atunci de ce si-a pus mainile pe fund cand a coborat?.

“Ah..a vrut sa zica : Shit, sunt in autobuzul gresit”

Oricat de stupid pare, in realitate interpretam gesturile celorlalti extrem de prost. Putem sa stam cu cineva la palavre o ora intreaga si sa nu ne dam seama ca celalalt e plictisit desi a dat semne evidente ca vrea sa tacem din gura si  sa ducem subiectul spre ceva mai interesant. De aici a pornit baza Workshopului pe care il fac. Imi doresc sa fie cat mai multi care sa reuseasca sa comunice mai bine in situatiile de zi cu zi, in negocieri sau in relatii.

Duminica, 25 aprilie, in Bucuresti.

Studiind limbajul trupului te ajuti pe tine in trei feluri :

1. Iti dai seama cum sa comunici mai bine cu cineva. Inveti cum sa te faci mai bine inteles, folosindu-ti corpul ca sa exprimi ceea ce vrei sa spui prin cuvinte. Inveti cum sa faci in asa fel incat oamenii sa te perceapa instantaneu o persoana atractiva, joviala si deschisa.

2. Iti dai seama ce vrea sa spuna orice persoana cu care te intalnesti. Daca esti la un interviu si vezi o spranceana ridicata din partea angajatorului iti dai seama ca nu te crede si trebuie sa aduci un argument in plus. Daca esti la o intalnire cu o tipa sau un tip si vezi ca iti zambeste constant si se joaca cu parul iti dai seama ca te place. Sunt semnale pe care le vei percepe rapid, instinctual in cateva fractiuni de secunda si te vor ajuta sa reactionezi mai bine in fiecare situatie din viata ta.

3. Devii mai sigur pe tine. Acum stii de ce oamenii reactioneaza intr-un fel desi spun altceva. Acum stii cand cineva te minte desi cuvintele pe care le spun par firesti. Acum iti dai seama cand cineva se simte inconfortabil sau se simte relaxat in prezenta ta. Acum esti in control 100%

Ce vei invata :

– Importanta Limbajului Trupului in interactiunile zilnice, in viata personala si in afaceri

– Exemple concrete in imagini si clipuri video ale interpretarii Limbajul Trupului

– Cum sa stai, sa mergi, sa gesticulezi ca sa generezi atractie

– Cum sa te folosesti de Limbajul Trupului intr-o negociere.

– Cum sa te folosesti de Limbajul Trupului la o intalnire cu un tip/o tipa.

– Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte interpretand Limbajul Trupului

– Cum sa te adaptezi la orice situatie in care te intalnesti cu cineva.

– Cum sa te folosesti de indicii date de privire, mimica, gesturi, postura, mers, zambet ca sa afli o multime de informatii despre cineva inainte sa deschida gura. Sherlock Holmes style.

Mi-am propus sa merg in cat mai multe orase din Romania cu workshopul de Limbajul trupului. Duminica ajung in Bucuresti si singurul fel in care poti participa este sa te inscrii in formularul de la sfarsitul articolului. Durata este 2 – 3 ore, vor fi multe exercitii interactive si vei pleca, sper eu cel putin cu e experienta asemanatoare celorlalti participanti :

Evident, în timp ce Adi ne împărtăşea toate aceste lucruri, noi începeam să fim atenţi la posturile noastre, la ale lui şi la gesturile din sală. Informaţiile pe care le-am aflat sunt informaţii care urmează să fie puse în aplicare. Cred că fiecare dintre noi va fi atent la aceste detalii cel puţin în perioada care urmează şi asta mi se pare excelent – workshopul ne-a prezentat elemente care vor avea continuitate, trucuri care vor fi exersate şi nu va rămâne la un nivel strict teoretic. Ilinca – Tophabits.ro

Vreau sa particip.

Workshopul are loc intre orele 11.00 – 14.00. Taxa de participare este 120 Ron / persoana. Mai multe informatii despre locatie si program primiti pe email dupa completarea formularului de inscriere.

8 thoughts on “Workshop de Limbajul trupului in Bucuresti”

  1. O sa refaci Workshpul de body language, sau ceva asemanator, in Bucuresti sau ai de gand sa vizitezi Constanta? :D:)

Comments are closed.