Workshop de limbajul trupului in Bucuresti: 13 iunie

Aseara am avut o discutie foarte interesanta cu tata. M-a intrebat ce fac eu de fapt la workshopurile de limbajul trupului si am inceput sa ii arat cateva lucruri. L-am rugat sa dea salut cu mine in mai multe feluri si sa-mi spuna cum se simte de fiecare data.

Dupa cateva variatii, am folosit un salut care provoaca instantaneu o senzatie de incordare in celalalt. Presupune sa te duci cu mana intinsa catre celalalt si sa incerci sa o tii cat mai aproape de abdomenul lui in timp ce saluti.

limbajul trupului logo3b

Am izbucnit in ras cand am vazut cum se crispeaza fara sa-si dea seama. Inconstient s-a retras si a devenit incrodat doar pentru ca am salutat in felul ala. I-am zis: uite…chestiile astea le arat. Sunt lucruri de care te izbesti zi de zi cand comunici cu oameni necunoscuti:

– cum sa saluti si sa castigi increderea instant

– cum sa te priveasca cineva ca pe un prieten dupa doar cateva minute de conversatie

– cum sa faci pe cineva sa fie atras de tine

– cum sa castigi o negociere

– cum sa arati ca esti sigur pe tine chiar daca in sinea ta tremuri de frica

Sunt n si n situatii sociale in care ne dam de gol adevaratele sentimente si adevaratele intentii prin limbajul trupului. N-ar fi interesant ca data viitoare cand te confrunti cu ele sa ai controlul? Sa stii ce se intampla? Sa fii cu un pas inaintea celuilalt?

Pe 13 iunie organizez iar workshopul de Limbajul Trupului in Bucuresti. Detalii complete gasesti pe pagina workshopului. Te poti inscrie acolo sau aici in formularul de mai jos.

Atentie: Fata de ultimul workshop pe care l-am tinut am schimbat foarte mult din continut, Vor fi mai multe poze, mai multe exemple practice, mai multe jocuri si simulari de situatii reale. Tocmai de-asta vreau sa iti fac o oferta:

Daca te inscrii la workshop, participi si nu esti multumit de ce ai invatat, spune-mi asta la sfarsit si primesti banii inapoi, integral, 100%. Fara nici o suparare, fara regrete. In plus, vei putea pastra materialele de la workshop si vei primi o invitatie gratuita din partea mea la urmatorul workshop.

Stiu, acum te gandesti care e trucul aici. E prea bun sa fie adevarat. Nu e nici un truc, nici o smecherie. Pur si simplu vreau sa iti ofer cel mai bun workshop, cel mai bun material. Daca tu crezi ca nu ti-a folosit la nimic si nu m-am pregatit suficient pentru tine, prefer sa-ti dau banii inapoi.

Inscrie-te Acum mai jos.

Comments are closed.