Webinar Pera Novacovici

Unul din oamenii pe care ii apreciez e Pera (profil de twitter) . Omul asta a avut puterea ca dupa 4 ani de Politehnica sa renunte si sa inceapa sa faca Psihologia pentru ca dorea sa aiba o viata asemanatoare unui Mafiot. Are o poveste extraordinara, pe care o veti asculta in clipul urmator. Acum e psiholog si vrea sa creeze un imperiu pe nisa dezvoltarii personalitatii.  Va las un clip pe care daca il vedeti cu rabdare veti invata cu siguranta ceva nou.


Webinar AVANTAJ LA START, 15 iunie 2009, speaker Pera Novacovici
Vezi mai multe video Diverse

7 thoughts on “Webinar Pera Novacovici”

 1. Ai ma Adi. Nu mai putea sa mai reziste un an. Si acu avea 2 facultati. Plus ca suna fain Dna Inginer! :D
  P.S. Acum serios fiind asta mi se pare CURAJ in forma pura, pentru ca 4 ani la Poli te descurajeaza destul de tare! ;)

 2. Foarte interesant. De ceva timp chiar cautam sa imi dezvolt personalitatea. Am citit si Inteligenta emotionala – de Daniel Goleman.
  Super webinarul, multumesc :)

 3. Daca vrei sa ajungi psiholog bun tre sa-ti placa oamenii, sa fii tu okay ca persoana.. etc.. etc

  Nimeni nu este perfect.Nici eu, nici tu, nici Eeinsten, nici Edison, nici Freud nu erau, dar ei au realizat ceva, lasand “lucruri” ,inovatii aprinse chiar si in zilele de azi, de care sa fim mandri. Un barbat este constient de propriile im-per-fec-ti-uni, si le accepta, traieste cu ele si orice ar fi ORICUM se adapteaza la viata.

  ‘psihologi’ intr-o oarecare masura putem fi cu totii ONLINE/virtual way mai priceputi sau mai putin priceputi cu aceasta abilitate, dar sa ai propriu cabinet cred ar face diferentza in dezvoltarea ta ca OM. In principiu accentul pus pe latura OUTDOOR( extraversie, spontaneitate, logica ).

  Pana la urma, sunt sigur ca iti vei atinge VISUL.
  Keep it real.

 4. nu e credibil… nu stie sa vorbeasca… are foarte, foarte multe greseli de exprimare – “urci in sus si cobori in jos”, “menegimentuiesc?” – poate manageriez! plescaitul ala din gura e enervant!!! cand s-a decis sa nu mai fie mafiot pt “ca nu-i fain” nu a realizat ca nu era mafiot, ci doar un jalnic?! dupa aia a vrut sa se faca “calculatorist”?! wtf? omul asta i-a invatat pe altii sa aiba personalitate?!
  arta seductiei – el?! sa fim seriosi!
  asta e vocatia lui?! prietene, lasa-te!

  p.s. asa i-o spus dedal lui icar – “pici in apa si mori!”? :))

 5. citesc cu drag tot ce primesc de la tine si Andreea si chiar ma ajuta foarte mult,as vrea daca se poare sa mi dai mai multe titluri de carti despre cum sa ti dezvolti personalitarea si increderea in sine.Multumesc si tine o tot asa.

Comments are closed.