Vlad Grigorescu la Romanii Au Talent

Inca de la prima editie de Romanii Au Talent l-am intrebat pe Vlad Grigorescu de ce nu se duce la preselectii. Il stiu de cativa ani buni, i-am vazut showurile de mai multe ori si de fiecare data am fost incantat de modul in care isi foloseste talentul pentru a juca feste audientei.

Mi-a spus ca nu se duce pentru ca daca oamenii vor sa ii vada talentul, sa vina la spectacole. Asta e unul din motivele pentru care foarte rar face demonstratii in public. Vrei sa vezi trucuri? Plateste bilet si vino la spectacol, daca am iesit la o bere nu inseamna ca trebuie sa va distrez cu trucuri de magie pana plecam. De acord.
vlad grigorescu

Cu toate acestea dupa ce Gog a castigat anul trecut Romanii au talent si mentalismul a fost popularizat la scara mai mare in Romania, m-am bucurat sa-l aud pe Vlad ca s-a inscris la sezonul de anul acesta. Personal cred ca e cu zece clase peste Cristian Gog in ce priveste spectacolul si finetea trucurilor. La toate astea se adauga si umorul abundent.

Anul trecut am facut un interviu scurt cu el in care il intrebam cum s-a apucat de magie/mentalism si cum a ajuns sa castige bani din asta, Cum isi construieste un numar de magie sau cum isi gandeste un specatacol de la 0. Vedeti clipul mai jos.

La Romanii Au Talent, Vlad Grigorescu  a trecut de preselectii cu un truc care a ridicat sala in picioare. Il vedeti mai jos.

Vlad Grigorescu la Romanii au talent, Sezonul 3, Episodul 3 from Gabi Mocanu on Vimeo.

Vineri, pe 5 aprilie, de la 20.30, il veti vedea live la Romanii au talent cu un numar care va va lasa cu gura cascata. Imi e prieten si il promovez pentru ca imi place ce face si cred ca in cativa ani de zile va avea un show asemanator cu cele ale lui Derren Brown. Merita asta.  Pentru a trece mai departe, in finala conteaza votul tau, mai mult decat votul juriului. Eu o sa-i dau de pe toate numerele de telefon.