Viata e grea..

face

Ai avut o zi grea? In comparatie cu cine?

Tipul din imagine e un profesionist. Iti garantez ca dupa momentul imortalizat in imagine si-a tras sufletul, si a continuat sa joace. Daca n-ar fi facut-o..ar fi fost schimbat si ar fi intrat altcineva in locul lui.

Viata e grea si in fiecare zi poti sa te trezesti cu o lovitura. Cu cate un sut in fund. Tocmai de-aia trebuie sa fii mai tare. Data viitoare cand ti se mai intampla ceva “nedrept” inceteaza cu vaicareala, cu plansetele, cu aruncatul vinei pe altcineva si mai ales nu-i mai plictisi pe ceilalti din jur cu problemele tale. Toti au probleme si sunt satui de ele. Nu le trebuie sa-ti mai poarte si tie de grja.

Oricine poate sa se planga cat de grea si nedreapta e viata. Cei mai multi oameni o fac. De-asta cei mai multi oameni sunt mediocri.

Data viitoare cand esti cazut la pamant, da ti doua palme, scoala-te, scutura-te de praf si da-i bataie. Ia-o de la capat. Oamenii te vor admira pentru asta.

4 thoughts on “Viata e grea..”

  1. intamplarea a facut ca eu sa iti vizitez blogul in probabil cea mai grea zi din viata mea de pana acum. nici nu stii cat de mult m-a motivat acest post sa ma ridic..si sa ma scutur de praf. iti multumesc!!!

Comments are closed.