V-am spart

1

Azi a fost misto. De vreo 2-3 saptamani simteam ca am nevoie de ceva care sa ma scoata din work after work after work. Aveam ieri ochii cat cepele de la holbat in monitor. Noroc cu bloggerimea asta. :)

Ne-am intalnit la 13.45 la iesirea de metrou la Aurel Vlaicu. Eu am intarziat ca de obicei si am ajuns la 14.00 fix, dar bine ca n-am fost ultimul, dupa mine venind Bobby, Vlad si Marius.

Ne-am incolonat pe 3 randuri si in pas de mars cantand Desteapta-te romane cu Bobby dirijor am luat-o spre terenul de instructie. Cativa si-au luat de la buticurile de langa metrou bombele biologice indispensabile …COCA COLA. Glumesc desigur…ramane sa va dati seama unde .. :)

Am gasit terenul, ne-am echipat, tipul de acolo ne-a facut instructajul..”n-ai voie sa apesi pe aia, pe ailalta”, “stai cu casca pe cap ca iti zboara scafarlia”, “nu luati bile de pe jos ca nu sunt bune de mancat, oricat v-ar fi foame”, “daca trageti in tipul asta mare (bobby), sunteti eliminati”..si alte proceduri tehnice pe care m-am grabit sa nu le aud. Aveam PUSCA….si aveam de gand sa nimeresc pe cineva.

Ne-am impartit in doua echipe. Eu am fost in echipa care a avut avantaj clar : prezenta feminina (Anca). De-asta am tratat situatiile cu mai multa…delicatete. Nu dadeam decat la cap ! :)

In prima runda am zarit niste transee in zona si m-am gandit ca pot sa il imit pe Matt Damon in “Salvati Soldatul Ryan” si am zburat spectaculos direct in…..mocirla pana aproape de genunchi. Mda, frumos . Astia nu dau cu aspiratorul pe teren dom’ne?

Dupa cateva runde cand am vazut ca deathmatch e prea plictisitor, am zis sa incercam “capture the flag”. Daca n-am schmbat pozitia la steagul ala de s-a saturat si el. Daca il puneam in varful cosmeliei din centru era prea greu de ajuns la el ca ne ciuruiau aia de langa scara. Daca il puneam langa nush ce cauciucuri il furau ailalti prea repede. Si tot asa..am mutat steagul ala de colo colo …pana s-au terminat bilele.

Raportez : am numarat 150 de bile trase / 6 sau 7 omorati / de 3 ori m-au pleznit ei. Trebuie sa mai exersez.

Poze la Ariel.

1 thought on “V-am spart”

Comments are closed.