Un weekend de 5 zile

Da, stiu ca e miercuri, dar abia acum m-am trezit cu adevarat. Daca ar fi toate weekendurile la fel ca cel care a trecut va trebui sa fac schimbul de ulei mult mai des. Am plecat Joi noaptea din Iasi cu trenul spre Bucuresti, am ajuns vineri la pranz, fuga la Howard Johnson unde am avut o prezentare la Optimism 2010 despre ceva ce n-ati mai auzit de la mine pana acum, am creat gluma zilei, am mancat o ciorba de pui delicioasa de la Georgiana, ne-am schimbat hainele, ne-am urcat iar in tren.

Am facut 10 ore cu trenul pana la Cluj, am ajuns dimineata la 6 nedormiti, am cautat cu disperare o cafenea deschisa non-stop pe o ploaie urata pana am dat de un bar unde un grup de rockeri beti discutau despre Basescu si despre oamenii de statura joasa. Ne-am baut cafeaua rapid, am mai hoinarit pe strazi prin balti si am ajuns la cafeneaua unde trebuia sa tin workshopul de Limbajul trupului.

limbajul trupuluiCeea ce ar fi trebuit sa fie un separeu cu proiector si lumina buna…era o sala mare, intunecata, impartita in doua de niste stalpi.

Workshopul insa a decurs excelent, Libraria Okian ne-a oferit doua carti cadou despre limbajul trupului pe care le-am dat la concurs celor care au interpretat cel mai bine o suita de emotii intr-un exercitiu, am hoinarit iar pe strazi, am dormit o zi si-o noapte, am hoinarit iar pe strazi, ne-am urcat in tren spre Iasi si am facut 9 ore, am ajuns, am dormit iar, ne-am trezit. E miercuri.

Aproape 1400 km in vreo 25 de ore de stat in tren. I love it.

4 thoughts on “Un weekend de 5 zile”

  1. Misto prezentarea :-)
    Atat ce ai prezentat dar si modul in care ai facut asta :-), mi-ar fi placut sa fiu acolo :)

    Dar poate iesim la o bere zilele astea, ori cand revii pe aici :)

Comments are closed.