Un training la care merita sa te duci

Am sa-mi fac un obicei anul asta sa recomand trainingurile tinute de alti traineri, traininguri care te pot ajuta sa te dezvolti si de unde poti invata ceva pentru viata ta.

Primul pe lista e un training de planificare personala pe care Mihail Musat il tine in Bucuresti, Iasi si Cluj in perioada imediat urmatoare. De ce sa participi:

1. Acest training iti va oferi cadrul sa iti stabilesti o viziune si o misiune pentru 2011, in concordanta cu nevoile si valorile tale actuale (personale si profesionale).

2. Pornind de la viziune si misiune, iti vei clarifica obiectivele relevante si directiile cheie de actiune pentru 2011 in viata ta.

3. Pe baza acestor lucruri, in cadrul acestui training iti vei realiza si o planificare detaliata pentru urmatoarele  2-3 luni.

4. Si, pentru ca inspiratia, ideile bune, puterea de concentrare si rabdarea nu vin asa din senin, acest training se va desfasura intr-un cadru creativ ce va va stimula toate simturile si tipurile de memorie.

Mai e putin timp pentru aplicare, daca vrei sa mai prinzi locuri aici gasesti mai multe informatii:

Training de planificare personala.

3 thoughts on “Un training la care merita sa te duci”

  1. Sper sa aacodrm mai multa atentie la aceasta proba dragul nostru juriu de astazi. Si daca anumite articole seamana sa semene si punctele, pentru ca mai multi pot avea idei bune, iar ele trebuie “premiate” la fel.

Comments are closed.