Un premiu pentru cei mai rapizi

Updated on: February 12, 2008

Ionut organizeaza Joi, 14 februarie un eveniment dedicat organizarii timpului. Cred ca toti avem nevoie sa aplicam mai multe trucuri ca sa rezolvam cu brio toate sarcinile dintr-o zi si la sfarsit sa fim totusi proaspeti si nu obositi ca scalvii pe plantatie. Trainingul e tinut de Cristian Carstoiu, fondator si Director Executiv al Editurii Amaltea, Director General pentru Romania si Moldova al Mladinska Knjiga – Slovenia, si trainer asociat in cadrul AchieveGlobal. De asemenea este si trezorierul Asociatiei Editorilor din Romania El va urmari subiecte ca:

  • cum sa controlezi muntele de sarcini care te apasa;
  • sa gestionezi proiecte complexe;
  • diferenta dintre “timp de calitate” si “mai mult timp”;
  • cum sa scapi de stresul termenelor limita;
  • cum sa “creezi” timp pentru ceea ce conteaza pentru tine cu adevarat.

In mod normal un bilet la acest eveniment este 150 Ron / persoana, dar pentru cititorii de pe Succes Dublu am o surpriza unica :

Lasa un comentariu si spune-mi de ce vrei sa mergi la acest training si de ce ti-as oferi una din cele doua invitatii gratuite pe care le am. Cei care ma conving si se arata suficient de motivati castiga invitatiile. Nu exista juriu. Juriul sunt eu.

Asadar, sunt doua invitatii pe care le pun la bataie pentru cei care vor sa invete cum sa – si organizeze timpul mai bine. tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in care sa ma convingi sa te iau cu mine la acest eveniment.

Concursul e valabil doar astazi. (Luni,11 febr)

Succes.

Later edit : Castigatorii sunt Phoebs si Ovidiu Miron.  Motivele, in comentarii.