Un nou pas…

..catre controlarea internetului de catre Google.

De la Sorin Tudor : S-a lansat Web History. Cu alte cuvinte Google face mai usoara treaba pentru toti uitucii care au cautat ceva si nu-si mai aduc aminte ce.

Nu sunt un adept al teoriilor catastrofice dar nu pot sa remarc doua lucruri :

1. Google stie prea MULTE despre tine. S-ar putea sa fii surprins cate se pot gasi despre tine in public searches de catre un user experimentat. Sa mai zic insa de ceea ce stie Google despre tine si nu apare in cautari ? Stie ce mananci, ce ai scris pe forumuri, la ce ora te duci de obicei la culcare, cati bani faci, si alte asemanatoare.

2. Puterea Corupe. Intotdeauna. Chiar daca deviza Google este “Do not evil“, mi-e frica de ziua cand ce stie Google va ajunge pe maini gresite.

Web History per ansamblu este un balon de sapun. Nu-mi inregistreaza decat cautarile pe care le-am facut cat timp eram logat in contul de gmail. UF…si tocmai am vrut sa vad ceva de acum 3 zile….

Later Edit. Si la capitolul Nostradamus… Au o sectiune unde se presupune ca pe baza cautarilor tale..ei isi dau seama ce te intereseaza pe tine in general si iti dau niste sugestii de site-uri. M-au ginit sau nu ?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us