Un film pe care trebuie sa il vezi

You want something ? Go get it. PERIOD.

Daca as recomanda un film care sa te inspire pentru anul asta atunci “The Pursuit of Happiness” cu Will Smith in prim-plan ar fi fara urma de indoiala alegerea perfecta. O poveste despre lupta pentru succes, lupta unui parinte de a oferi o viata mai buna copilului sau, lectiile de viata pe care i le ofera, plus aparitia baiatului lui Will Smith in rolul pustiului face din acest film un “must see”.

Trailerul :

Ideea in jurul caruia se concentreaza filmul este : “Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca nu poti face ceva. .. Daca ai un vis..urmareste-l. Vrei ceva ? Lupta pentru el. Punct.”

Si ca sa vedeti o idee simpatica… pe situl filmului gasiti un concurs avand ca premii posibilitatea de a face practica la firme ca :THE GAP, MORGAN STANLEY, NBC, NFL, TIME (People Magazine) sau YAHOO. In ce consta concursul ? Trebuie sa faci un filmulet de maxim 5 minute in care sa-ti exprimi visul, motto-ul care iti ghideaza viata, si cum te califica acest lucru sa lucrezi pentru o companie ca cele din lista. Se dau puncte pentru relevanta raspunsului, incredere, articulatie, prezentare, originalitate, profesionalismul aratat. Pacat ca era valabil doar pentru rezidenti in US.

MI-a placut la nebunie prezentarea tipului care a aplicat la Morgan Stanley Asa se face o aplicare profesionista.

Vizionare placuta.

1 thought on “Un film pe care trebuie sa il vezi”

  1. Un alt film asemanator si la fel de extraordinar (dupa parerea mea cel mai reusit film despre perseverare, sacrificiu, si reusita este ” Cinderella Man ” cu Russel Crowe.

    Aici aveti trailer-ul : ” http://www.youtube.com/watch?v=DlbHzcH4VJY

    P.S Parerea mea, orice barbat are foarte multe de invat din el.
    P.S.S Also, trebuie sa vedeti si ” La vita e bella”

Comments are closed.