Un film pe care trebuie sa il vezi

Updated on: December 22, 2006

You want something ? Go get it. PERIOD.

Daca as recomanda un film care sa te inspire pentru anul asta atunci “The Pursuit of Happiness” cu Will Smith in prim-plan ar fi fara urma de indoiala alegerea perfecta. O poveste despre lupta pentru succes, lupta unui parinte de a oferi o viata mai buna copilului sau, lectiile de viata pe care i le ofera, plus aparitia baiatului lui Will Smith in rolul pustiului face din acest film un “must see”.

Trailerul :

Ideea in jurul caruia se concentreaza filmul este : “Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca nu poti face ceva. .. Daca ai un vis..urmareste-l. Vrei ceva ? Lupta pentru el. Punct.”

Si ca sa vedeti o idee simpatica… pe situl filmului gasiti un concurs avand ca premii posibilitatea de a face practica la firme ca :THE GAP, MORGAN STANLEY, NBC, NFL, TIME (People Magazine) sau YAHOO. In ce consta concursul ? Trebuie sa faci un filmulet de maxim 5 minute in care sa-ti exprimi visul, motto-ul care iti ghideaza viata, si cum te califica acest lucru sa lucrezi pentru o companie ca cele din lista. Se dau puncte pentru relevanta raspunsului, incredere, articulatie, prezentare, originalitate, profesionalismul aratat. Pacat ca era valabil doar pentru rezidenti in US.

MI-a placut la nebunie prezentarea tipului care a aplicat la Morgan Stanley Asa se face o aplicare profesionista.

Vizionare placuta.