20 thoughts on “Un experiment psihologic ciudat”

 1. Nu tine deloc de psihologie, e doar un algoritm. In functie de nr cerut de mutari nu poti ajunge deact in anumite pozitii, in configuratia care iti ramane. Trucul asta il facuse o data si David Coperfield ptr TV

 2. Nu am verificat, insa neamana foarte mult cu alte exercitii (trucuri) matematice. In functie de numarul de mutari (pare sau impare) poate sa deduca cel putin un sticker pe care nu il folosesti. E frumoasa realizarea. :)

 3. nu sa intamplat niciuna din predictiile tale:
  1. It’s matematics, nothing more, so no reason to think about it.
  2. Nu am trisat, este inutil si infantil.
  3. Exista mouse…

 4. Cu siguranta NU este psihologie. Nu ma mai mir ca sunt atatia care nu fac diferenta dintre psihologie, astrologie, numerologie si mai stiu eu ce chestii “psihologice”, nici ca sunt atatia care le cumpara productiile.

 5. :)) sa zicem ca avem 4 patratele. 2 pe 2. pe prima linie A si B, pe a doua C si D. aceleasi reguli ca in film. nu ai voie sa stai pe loc, trebuie sa muti pe verticala sau orizontala. pleci din A… 1… 2… 3 si t opresti. prezic ca nu esti in punctul D. oricum, simpatic! m-a facut sa scriu asta…

 6. e matematica lu peste, dintre simbolurile alea alegi ce simbol iti place mai mult si faci mutarilie in functie de ce iti place… majoritatea recunosc un smiley face oriunde :)

 7. La minutul 2:07 eram la sticker-ul cu valurile si m-a eliminat. se pare ca nu e 100% sigur; David Coperfield avea un spectacol in care folosea carti de joc, probabil dupa acelasi algoritm

 8. Concluzia era sa zambim!
  Nu conteaza pe ce am pus degetul. Ne-a prezis ca putem doar sa zambim! Si dupa ce am tot pus degetul si ne-am tot minunat sau nu, daca am nimerit sau nu, pai trebuia sa zambim, ca tot unde a vrut el a ajuns cu prezicerile.
  Asa ca smile!!

 9. Pornesti din START si ajungi pe o casuta. De fiecare data va zice va numara pana la un numar astfel incat sa nu poti ajunge in casuta din care ai pornit. Apoi aceea e casuta pe care o indeparteaza. Floare la ureche :)

 10. Dupa ce a indepartat al doilea patrat am avut degetul pe fiecare din patratele pe care le-a indepartat, in aceeasi ordine. La inceput am crezut ca face misto de mine si ca asta trebuia sa se intample, sa ghiceasca pe ce am degetul si ma asteptam sa spuna ceva de genu “Ha ha! Le-am nimerit pe toate…” sau “Ai urmatorul profil psihologic… bla bla bla”.

  E intra-adevar matematica simpla, predictie, cum ii spune el in clip. Dar tine si de psihologie… oleaca. Atat spun, incercati sa alegeti :| la inceput.

Comments are closed.