Un articol nou pe zi

Updated on: December 15, 2013

Realitatea e ca 2013 nu a fost un an foarte bun pentru acest blog. Am alergat mai mult decat am scris. Practic pana acum am scris tot anul 15 articole,  cele mai multe dintre ele in prima parte a anului, din iulie pana acum scriind doar 2 articole.

schimbare

Sunt mai multe cauze pentru care am scris mai putin. Nu caut justificari. Pana la urma, in ciuda faptului ca nu am mai postat articole noi, zilnic intra pe site peste 1500 de oameni. Mi-am adus aminte cat am muncit la inceput, prin 2006 cand Succes Dublu era printre primele bloguri de dezvoltare personala, sa il cresc, sa aduc oameni noi pe site. S-au adunat peste 900 de articole aici, unele mai bune, altele mai subtiri calitativ, dar fiecare cu povestea si cu munca din spatele lui.

Planul este sa refac Succes Dublu. Din temelii. Design, continut si servicii. Toate merita si au nevoie de o imbunatatire. Din respect pentru voi cei care cititi. Le voi aborda pas cu pas.

Primul pas este sa scriu din nou des. Mai precis, un articol pe zi. Primul incepe de maine. Apoi veti vedea si schimbari la design si structura. Apoi veti avea parte de niste surprize(toate la timpul lor).

Sa scriu zilnic este o provocare. Nu am mai facut-o de mult timp si nu sunt adeptul articolelor de 1 paragraf + 1 clip de pe youtube ca sa fac norma. Dar provocarea asta are beneficiile ei atat pentru mine cat si pentru voi. Pe mine ma ajuta sa-mi antrenez obiceiul de a scrie mai bine, voi primiti din nou continut de calitate, asa cum erati obisnuiti.

Va multumesc ca ati ramas alaturi de mine. Revolutia incepe.