Un articol nou pe zi

Realitatea e ca 2013 nu a fost un an foarte bun pentru acest blog. Am alergat mai mult decat am scris. Practic pana acum am scris tot anul 15 articole,  cele mai multe dintre ele in prima parte a anului, din iulie pana acum scriind doar 2 articole.

schimbare

Sunt mai multe cauze pentru care am scris mai putin. Nu caut justificari. Pana la urma, in ciuda faptului ca nu am mai postat articole noi, zilnic intra pe site peste 1500 de oameni. Mi-am adus aminte cat am muncit la inceput, prin 2006 cand Succes Dublu era printre primele bloguri de dezvoltare personala, sa il cresc, sa aduc oameni noi pe site. S-au adunat peste 900 de articole aici, unele mai bune, altele mai subtiri calitativ, dar fiecare cu povestea si cu munca din spatele lui.

Planul este sa refac Succes Dublu. Din temelii. Design, continut si servicii. Toate merita si au nevoie de o imbunatatire. Din respect pentru voi cei care cititi. Le voi aborda pas cu pas.

Primul pas este sa scriu din nou des. Mai precis, un articol pe zi. Primul incepe de maine. Apoi veti vedea si schimbari la design si structura. Apoi veti avea parte de niste surprize(toate la timpul lor).

Sa scriu zilnic este o provocare. Nu am mai facut-o de mult timp si nu sunt adeptul articolelor de 1 paragraf + 1 clip de pe youtube ca sa fac norma. Dar provocarea asta are beneficiile ei atat pentru mine cat si pentru voi. Pe mine ma ajuta sa-mi antrenez obiceiul de a scrie mai bine, voi primiti din nou continut de calitate, asa cum erati obisnuiti.

Va multumesc ca ati ramas alaturi de mine. Revolutia incepe.

12 thoughts on “Un articol nou pe zi”

 1. Salut, Adrian!

  Eu sunt relativ nou in acest domeniu( scriu de un an de zile ), desi “consum” dezvoltare personala de pe la 14 ani ( acum am 28 ).
  De curand am decis ca pina la 1 martie ( cel putin ) sa intrerup activitatea care imi aducea bani ( eram agent imobilar freelancer ), ca sa ma pot ocupa mai mult de blog.
  Initial mi-am propus sa scriu 1 articol la 1 – maxim 2 zile. Dar acum cand vad ca tu ai deja 900 de articole ( eu am 67 ) si iti propui sa scrii 1 articol in fiecare zi, imi dau seama ca “trebuie” sa fiu cel putin la fel de ambitios.
  Nici eu nu sunt adeptul articolelor scurte, iar in ultima vreme majoritatea postarilor mele au avut in jur de 1500-2000 de cuvinte.
  Concluzia: incepand de maine voi scrie si eu cate un articol/zi, avand cel putin 1000 de cuvinte ( desi nu cred ca numarul cuvintelor garanteaza calitatea acelui articol ).
  Multumesc mult pentru inspiratie, Adrian!
  Am sa-ti urmaresc cu interes activitatea. :)

 2. Si tu m-ai motivat pe mine undeva prin martie sa alerg mai mult, cel putin comentariul tau a insemnat destul pentru mine, de aceea iti urez succes si iti garantez ca ai o vizita pe zi in plus de la mine.

  Sa nu uit de incurajarea de la maraton :D

  Ne auzim!

 3. Am descoperit blogul tau in perioada in care nu erai foarte activ aici. Imi plac articolele tale, chiar si cele din 2007. Iar acum sunt foarte incantat ca pot citi continut proaspat scris de Adrian Soare.

  Mult succes!

  PS: make it double :P

 4. hehe, Paul iti propun sa facem un word war. CUm functioneaza?

  Eu imi scriu articoele initial intr-o aplicatie numita WriteorDie . E un simplu utilitar Adobe Air, care e un editor text cu niste functii simpatice. Setezi obiectivul de scris, spre exemplu, ca vrei sa scrii 2000 de cuvinte sau 60 de minute si dai start. Incepi sa scrii. Daca te opresti, programelul incepe sa-ti inroseasca ecranul pana scrii din nou. Poate fi setat si pe un mod mai agresiv in care daca te opresti din scris incepe sa-ti stearga din cuvintele deja scrise. Totul doar ca sa te faca sa scrii fara sa te opresti, fara pauza.

  Ei bine, programul asta are si o functie de scris in doi. Stabilim o ora la care sa scriem amandoi in acelasi timp, dam drumul la program, ne conectam si vedem in real time cine termina..

  http://www.writeordie.com/ e linkul. Daca vrei varianta full da-mi un semn.

 5. Voicu, de-aia e provocare, ca daca era un articol pe saptamana nu simteam nici un chin. Vedem ce va fi. Deocamdata mi-am facut un plan editorial si scriu in avans cu cateva zile ca sa preintampin eventuale sincope :)

 6. Adi, anul asta mi-am pus pe lista sa-ti citesc toate articolele!
  So keep up :D

  Si-ti multumesc pentru tot: sfaturi de alergat, succes dublu, felul tau de-a fi!

 7. Adrian, articolul asta face parte din seria comunicare directa de la om la om, si nu de la profesionist la cititor/client. Multumesc (multumim) pentru el!

  Adevarul e ca te citeam mult si cu bucurie inainte sa te apuci de alergat. Dar cand am vazut ca nu mai scrii despre dezvoltare personala, m-am retras si am cam uitat de site-ul tau, care ma inspira enorm inainte. Acum am revenit, si se pare ca la tanc. ;) Succes (dublu) in provocarea pe care ti-ai dat-o!

Comments are closed.