Trei filme care iti vor da de gandit

Nu stiu de unde le veti face rost, sau cat de repede, dar am pentru voi trei filme care merita sa le vedeti. Sunt genul de filme care la sfarsit te lasa cu ochii in gol. Stai si te gandesti ce ai facut pana acum si ce vrei sa faci in continuare. Te umplu de energie. Te fac sa gandesti. Iti pun rotitele in miscare. Te motiveaza. Te inspira.

1. The Great Debaters. Un film bazat pe povestea unui profesor de culoare (Denzel Washington) care in 1935 isi inspira elevii sa formeze o echipa de oratori cu care sa concureze celelalte licee. O poveste extraordinara despre puterea cuvintelor, puterea mintii si despre cum poate fi depasita orice piedica iti sta in cale.

2. The Bucket List. Doi batrani se intalnesc in aceeasi camera de spital si afla ca mai au de trait fiecare maxim sase luni, un an. Unul este proprietarul spitalului (Jack Nicholson) altul este un mecanic (Morgan Freeman). In suferinta se imprietenesc si ajung sa treaca pe o foaie lucrurile pe care si le-ar fi dorit sa le faca si n-au avut ocazia. Dupa care se apuca si le bifeaza, unul cate unul.

3. The Rookie. O poveste despre visuri uitate si regasite, despre faptul ca niciodata nu e prea tarziu sa faci lucrul ala care nu te lasa sa dormi alta-data si la care visai zi si noapte. Povestea adevarata a lui Jim Morris care toata viata si-a dorit sa joace baseball la nivel profesionist si a facut-o intr-adevar, pentru prima oara, la ….35 de ani.

11 thoughts on “Trei filme care iti vor da de gandit”

  1. Octavian daca esti din bucuresti poate esti destul de amabil incat sa dai filmul si la mine :)

    Da, interesante filmele sper sa le gasesc pe net. Multumesc de recomandari sa speram ca or sa imi placa ca sa am motive sa ma intorc aici pe site :)

  2. Vazusem primele doua filme, dar nu stiam de The Rookie. Multumesc frumos ca l-ai recomandat. Pentru cei care inca nu l-au vazut: merita! O poveste simpla dar asa de aproape de cum este viata…plina de suisuri si coborasuri…

Comments are closed.