Trebuie sa vezi asta

Poti face lucruri extraordinare indiferent ce spun ceilalti despre tine. Chiar daca ai un defect fizic, chiar daca esti mai gras, mai slab, ai suferit un accident sau ai ramas paralizat. Chiar daca sunt zile cand nu vrei sa iesi pe strada ca sa nu fi aratat cu degetul. Chiar daca toti rad de tine si ai ajuns sa nu mai ai incredere in ce poti face.

Daca ai ajuns sa te indoiesti de tine…

…Da drumul la boxe, sau mai bine pune-ti castile pe urechi, inchide-te singur in camera si priveste asta.

26 thoughts on “Trebuie sa vezi asta”

  1. Genial post …s-a miscat sufletul in mine ascultand puterea si pasiunea omului asta. Din pacate putini dintre noi au curajul sa-si infranga astfel defectele .. multi dintre noi picam in frustrari bolnavicioase si virale :(

  2. Ma crezi ca am plans de fericire…? Cred ca e prima oara cand mi se intampla.

    Amazing :). Mi-as dori cat mai multi sa realizeze ca orice se poate daca-si doresc cu adevarat!

  3. Mi s-a facut pielea gaina de 3 ori, si cred ca senzatia asta o am prima data in 2007 din motive de emotie :)
    Nu stiu de la ce show(concurs) TV e secventa, insa eroul nostru are nevoie de anumite life skills pentru a ajunge cu adevarat un diamant. Altfel spus, cred ca FIECARE DINTRE NOI ESTE CAPABIL SA CANTE INTR-UN ANUMIT FEL MAGIC, intr-un anumit colt din viata lui :)

  4. Incredibil…m-a lasat fara cuvinte…un om simplu a uimit o lume intreaga…Domino,Pavarotti,Carreras, trebuie sa il ascultati pe omul acesta si sa il luati alaturi de voi..

  5. e absolut incredibil…am plans la propriu; prea simplu si modest ca sa fie constient de valoarea lui, atat de diferit si de frumos…cu adevarat frumos!

  6. ..dupa cum spunea Bogdan: “FIECARE DINTRE NOI ESTE CAPABIL SA CANTE INTR-UN ANUMIT FEL MAGIC”..sunt cu totul de acord..insa as mai largi perspectiva… mie imi e foarte clar k genialitatea exista in fiecare din noi…dar in stare latenta…si trebuie descoperita si cultivata… omul asta si-a gasit genialitatea.. si sper sa-l ajute cineva sa si-o dezvolte…

Comments are closed.