Ce am invatat de la Robin Sharma si Sir Richard Branson

Am fost ieri la evenimentul de la Sala Palatului, Ultimate Success Summit, pentru a-i vedea si asculta pe Robin Sharma si Sir Richard Branson. Recunosc, interesul meu a fost mai mare pentru Richard Branson pe care il admir de cand eram in liceu. N-am apucat sa fac poze cu el dar am prins cateva idei foarte faine din experienta miliardarului excentric si spontan.

Al doilea punct de interes pentru mine a fost sa vad cum isi structureaza si prezinta Robin Sharma ideile. Robin Sharma este un autor si speaker de pe teme de leadership si motivatie de renume mondial, calatoreste peste tot in lume, a scris 11 carti si a fost consultant pentru zeci de companii din top Forbes. Eram foarte curios sa vad modul lui de a prezenta lucrurile si m-am amuzat putin. M-am amuzat pentru ca de aproape un an de zile repet asta foarte des: “it’s all in the presentation!”. Practic, ceea ce Robin Sharma a spus in speechul lui sunt aceleasi idei si informatii pe care eu le spun la seminariile si workshopurile pe care le tin. Am avut in schimb de invatat mult la capitolul mod de prezentare. Mi-am notat timpii in care si-ai structurat prezentarea, cate minute au tinut povestile, cum a alternat povestile cu glume..etc.

robin sharma

 

Citeste tot articolul →Ce am invatat de la Robin Sharma si Sir Richard Branson

Castiga o invitatie gratuita la conferinta lui Sir Richard Branson la Bucuresti pe 9 mai

Imi aduc aminte cand acum mai bine de 13 ani am auzit de Sir Richard Branson, de Virgin, de visul unui om care si-a transofrmat compania in functie de pasiunile pe care le avea. Mi-am spus atunci ca ar fi incredibil daca as reusi vreodata sa stau de vorba cu el fata in fata.

Pe 9 mai lucrul asta se va indeplini pentru ca Sir Richard Branson vine in Bucuresti si eu voi fi acolo. Unul din voi va veni cu mine.

Daca este cineva care se apropie foarte mult de modul in care vad eu afacerile si viata, Sir Richard Branson este acela. Rebel, pasionat, optimist, vesel si pus pe actiune.

Sir Richard Branson si Robin Sharma vin la Bucuresti ca sa dezvaluie regulile de aur pentru reusite in afaceRichard Bransonri la The Ultimate Success Summit.

Citeste tot articolul →Castiga o invitatie gratuita la conferinta lui Sir Richard Branson la Bucuresti pe 9 mai

Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana la turul pe care il fac cu Revolution Seminar in trei orase din tara si deja s-au inscris peste 80 de oameni doar prin newsletter. Feedbackul pe care l-am avut la primul Revolution Seminar din Iunie a fost incredibil si de-asta am hotarat sa il fac accesibil mai multor oameni, nu doar celor din Bucuresti.

Revolution-Seminar

Seminarul tine 4 ore + o ora pauza de masa + o ora de coaching si are 3 parti importante:

Citeste tot articolul →Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta