Tradarea e ascunsa in tine

Updated on: June 18, 2008

E viata lor.

E placerea fara de care nu se pot misca. E pisica moarta din fantana tarii noastre. Sunt oamenii care isi schimba starea de spirit precum miliardarii, nevestele.

Daca esti microbist, probabil ca ai urmarit meciurile nationalei Romaniei de la Euro. Si i-ai vazut pe “celebrii analisti” la TV. Dupa meciul in care am terminat la egalitate cu campioana mondiala, jucatorii au fost ridicati in slavi. Daca Adi Mutu ar mai fi si inscris din penalty, ar fi fost un zeu!

Astazi, tacere. La greu, nimeni nu te mai cunoaste. Ba mai rau. Incep sa arunce cu pietre in tine. Oameni care in viata lor nu au cantat imnul tarii lor si care au dat gata serioase cantitati de bere isi permit sa jigneasca intr-un mod uluitor munca unor persoane care s-au batut admirabil intr-o adevarata groapa cu lei. Dar, stati putin! Nu cumva cei care astazi critica, mai ieri erau “laudacii” de serviciu? Chiar ei.

Viata e o legenda dura. Frumoasa si dura, in acelasi timp. Iar cei care cred ca momentele dificile iti formeaza caracterul sunt niste naivi. Doar ti-l dezvaluie. Oamenii afla cine esti de fapt. Si ar face bine sa te tina minte.

Donald Trump spune ca adora sa priveasca oamenii atunci cand acestia tocmai au pierdut. Afli adevarul despre ei. Le vezi adevarata fata. Si tragi concluzii ale naibii de utile!

Suntem tara care a tradat in ambele razboaie mondiale.