Top 10 clipuri motivationale

Sunt multi oameni care cauta clipuri motivationale care sa le dea un puseu de energie si sa reuseasca sa se puna inapoi “pe traseu” Am facut o lista cu clipurile mele motivationale preferate. Sper sa va placa si sa va motiveze. Mi-ar placea sa colaborati in comentarii cu propriile clipuri care va motiveaza pentru a face lista mai bogata.

10. Jessica Daily Affirmation

Nu stiu daca e vreun clip mai simpatic la care sa te uiti dimineata si sa te faca sa zambesti cum o face clipul asta.

9. Dare

Fiecare dintre noi avem temeri si frustrari care ne tin pe loc. Ce faci ca sa le depasesti? Te lasi condus sau infrant de ele?

8. Nu renunta niciodata.

Clipurile motivationale inspirate din sport sunt destul de frecvente. Clipul urmator combina mai multe povesti ale unor oameni care au suferit accidentari si totusi nu s-au dat batuti si au reusit lucruri incredibile. Iti vine sa te apuci sa alergi maratonul dupa un clip ca asta.

7. Ignite your soul.

O colectie de maxime intr-un clip extraordinar de bine realizat si foarte profesionist.

6. Al pacino speech – Any given sunday

Un mesaj motivational care ridica o echipa intreaga si o duce catre victorie.

5. Be great.

Nu am o descriere pentru clipul asta. E pur si simplu incredibil.

4. The secret to you

Un clip care imbina puterea vizualizarii cu o serie de afirmatii pozitive. Incepe dimineata cu clipul asta si nu vei regreta.

3. Nick Vujcic

Povestea lui Nick Vujicic continua sa ma impresioneze. Fara maini si fara picioare si totusi traieste zi de zi cu un optimism si un entuziasm debordant care ma face de rusine.

2. Rocky Balboa speech

Putini cred ca sunt cei care n-au vazut seria Rocky. Dincolo de povestea sportivului care se ridica si mereu o ia de la capat Rocky da o lectie de viata fiului sau vorbindu-i despre greutati, despre probleme, despre duere, despre lucrurile care conteaza. Imi place mai mult varianta “kynetic Typography” pentru ca e mai dinamica.

1. I am a champion

Dincolo de toate clipurile motivationale pe care le-am vazut, clipul asta are o forta care ma energizeaza de fiecare data cand il vad. Are pasiune, are cuvinte puternice, are durere, are o poveste. E preferatul meu.

P.S. prietenii de la Tophabits au si ei o lista frumoasa cu clipuri motivationale. Aruncati o privire si acolo.

15 thoughts on “Top 10 clipuri motivationale”

  1. Nici una, nici alta. Am trecut printr-un divort datorita unor gargauni bagati in cap de catre marii ilustri iluminati, crema societatii americane si din toata lumea din societatea multicultural dezvoltata Amway. Si chiar degeaba. Macar daca ii iesea. Urmaresc acest site de vreo 2 saptamani, sunt multe idei scrise de tine foarte bune si folositoare, dar cand aud de promisiuni de yachturi, masini scumpe si vacante promise, chiar ca devin Gica Contra.

  2. Este atat de simplu sa incerci sa mergi mai departe nu ai ce pierde, dar daca te opresti sigur vei avea ceva de pierdut, cea mai mare piedica in realizarea visurilor mele sunt eu

Comments are closed.