Test pentru MyLiveSearch

Mylivesearch este un motor de cautare nou, care spera sa bata Google in ce priveste relevanta cautarilor. Sistemul pus la punct de ei incearca sa ofere utilizatorului care cauta un termen cele mai noi stiri despre acel subiect. Cu alte cuvinte…Cautare Live.

Fac un test. O sa scriu postul asta. O sa ii dau Publish, si apoi o sa caut titlul postului pe Mylivesearch. Sunt curios in cat timp ma “indexeaza”. In mod normal in Google un post pe Succes Dublu e indexat in doua – trei zile ba chiar mai mult.

Apoi revin cu detalii si cu o captura de ecran.

Cateva impresii si pe techcrunch

Later Edit. Inca are buguri, dar e ceva nou. Nu mi-a dat rezultate relevante la cautari si nici n-a gasit postul asta. Mai jos aveti si o captura video.

4 thoughts on “Test pentru MyLiveSearch”

  1. Hm… Adi… n-am inteles bine. Spuneai ca spera sa bata Google la RELEVANTA. Apoi spui ca testezi cat de repede te indexeaza. Pai este altceva, nu? Una este relevanta, alta este prospetimea informatiei. Sau ma insel eu?

    Pana la urma (dupa titlu) motorul vrea in primul rand rezultate live. Bun. Totusi live nu este neaparat si relevant.

  2. A trecut vremea in care eram multumit cu niste rezultate la o cautare si care erau scrise pe un site acum 3-4 luni.

    Ma intereseaza un rezultat relevant si cat mai recent. Un motor de cautare care sa poata sa imi dea cele mai recente si relevante stiri despre un subiect.

    Google sufera la capitolul asta.

  3. Adi, sunt de acord cu tine :) Si eu vreau recent (live daca se poate) si relevant. Doar ca inca nu s-a inventat… sau da? Sa inteleg ca MyLiveSearch ofera RELEVANTA+VITEZA (live)? Daca da, sunt primul care renunt la Google.

Comments are closed.