Sunt cel care…

Sunt cel care iti ia visele si le pune sub lupa, le analizeaza si stie ce sa-ti vanda.

Sunt cel care stie ce o sa-ti doresti maine, te face sa-ti doresti si apoi iti vinde ceea ce-ti doresti.

Sunt cel care stie cum sa creeze emotii din nimic, sa te faca sa-ti aduci aminte mereu de momentele pe care le-ai trait si sa vrei sa nu se termine niciodata desi simti ca sunt gata sa se termine cu fiecare clipa care trece.

Sunt cel care face durerea placuta si placerea dureroasa.

Sunt cel care iti vinde o piatra invelita in staniol, te face sa crezi ca e un diamant rar si te face sa vrei sa mi-o faci cadou.

Sunt cel care te duce pe o plaja insorita cu nisip alb, fin, fara tipenie de om prin preajma, ca pielea sa ti se increteasca de la apa cu sare si trupul sa se desfete de soare ca sa-ti vanda ultima lotiune pentru bronzat.

Sunt cel care te face sa plangi doar ca sa-ti ofere un motiv sa-ti cumperi servetele

Sunt cel care te face sa iti aduci aminte de momentele urate din trecut ca sa te determine sa vrei sa alegi produsul meu.

Sunt …un marketer

5 thoughts on “Sunt cel care…”

  1. Daca ar fi toti marketerii asa ar fi vis dar multi dintre ei nu isi cunosc targetul si le baga fortat pe gat reclame si produse, un fel de spam in viata de zi cu zi. Frumos spus, asta ar fi modelul ideal de marketer.

  2. Sa inteleg ca marketerii sunt niste pacalici care ne vand… infernul pe post de paradis?:D Sau doar ne fac sa ni-l dorim? Dar poate erau doar “metafore”…;) Prima fraza m-a convins!

Comments are closed.