Sincer iti spun ca nu sunt sincer!

Updated on: March 26, 2008

“Sincer va spun si dumneavoastra si telespectatorilor ca partidul nostru politic vrea doar binele poporului.”

Cum suna asta? Iti place? Ai incredere intr-o asemenea persoana? Crezi ca are credibilitate?

Si daca nu iti place, de ce faci la fel? De ce zi de zi mentionezi cuvantul « sincer« ? Ce inseamna asta ? Ca doar atunci esti sincer ? Ca doar in acel moment spui adevarul ? Adica de obicei esti un mincinos?!

“Te rog frumos sa ma crezi, iubito. Nu te-am inselat. Sincer iti spun.” Upss! Sper ca n-am atins vreun punct sensibil:). Si cum sa te creada fata? Tu ai crede pe cineva ca tine?:)

Eu nu cred pe nimeni care foloseste drept argument “vorbesc sincer”. Fara sa isi dea seama, acea persoana loveste cu bata in propria sa imagine. Ramane cu restanta la examenul de personal branding.

Acel om, singur se transforma intr-un iepure care vrea sa infrunte un leu. Si pentru ca nu ii poate face fata, se gandeste ca ar face bine sa fuga. Dar, sa vezi dracie! Isi da seama ca e inconjurat de o armata de lei.

Pentru ca asta se intampla de fapt. Vrem sa iesim dintr-o incurcatura, il aruncam pe “sincer” la inaintare si ne trezim in mijlocul unei veritabile jungle in care devenim victime sigure. Iarba devine tot mai inalta, copacii ne blocheaza calea si zgomotele ciudate par tot mai aproape!

Nori amenintatori apar brusc pe cerul vietii noastre. Si toate aceste amenintari chiar sunt sincere!

Ignoranta face victime. Daca vei continua sa consideri astfel de cuvinte ca fiind lipste de importanta, atunci te vei trezi narator in povestea cu jungla de mai inainte!

Succesul se construieste din amanunte.