Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana la turul pe care il fac cu Revolution Seminar in trei orase din tara si deja s-au inscris peste 80 de oameni doar prin newsletter. Feedbackul pe care l-am avut la primul Revolution Seminar din Iunie a fost incredibil si de-asta am hotarat sa il fac accesibil mai multor oameni, nu doar celor din Bucuresti.

Revolution-Seminar

Seminarul tine 4 ore + o ora pauza de masa + o ora de coaching si are 3 parti importante:

1. Cum imi dau seama care e vocatia mea?

Majoritatea oamenilor cu care m-am intalnit in ultimii ani se simt plafonati sau derutati. Au cariere de succes dar nu se simt impliniti. Sau din contra, sunt la inceputul carierei si nu stiu ce sa aleaga. In ambele cazuri simt ca potentialul lor nu este folosit la maxim. In partea aceasta a seminarului voi trata in special acest subiect. Cum iti dai seama la ce esti bun si cum poti sa ajungi sa te simti implinit facand ceea ce faci.

2. Cum scap de teama de esec si ma apuc de treaba?

Frica de esec este unul din principalele motive pentru care oamenii nu ajung sa aiba succes. Au idei dar nu le pun in practica. Vor sa aiba propria afacere dar se tem sa nu dea faliment sau ca poate nu-si vor mai putea plati ratele la banca. Vor o relatie dar le e teama sa se implice. In toate cazurile frica de esec isi face aparitia si te impiedica sa ai rezultate pe masura potentialului. In aceasta parte a seminarului voi arata de ce apare teama de esec, care sunt implicatiile psihologice, cum o poti taia in bucati si cum poti trece peste ea.

3. Cum sa ma automotivez si sa imi pastrez entuziasmul fata de ceea ce fac?

Arta motivarii se studiaza de zeci de ani si s-au gasit multe tehnici prin care sa te poti “porni” atunci cand nu ai chef. Tehnici de administrarea timpului, tehnici de recompensare, folosirea sportului, folosirea pedepselor, sunt doar cateva din metodele prin care altii te motiveaza chiar in acest moment si te determina sa faci lucruri pe care nu prea ai chef sa le faci. In aceasta parte a seminarului vei invata care sunt principiile motivatiei, de ce motivatia nu inseamna neaparat entuziasm, cum sa-ti faci un plan personal de motivare si cum sa te tii de el incat sa-ti intre in sange.

O descriere mai detaliata a seminarului si ce vei primi gasesti pe pagina dedicata Revolution Seminar.

Daca vrei sa participi, mai sunt cateva locuri.

Inscrie-te pe pagina evenimentului pentru unul din urmatoarele orase:

Joi, 4 august, sunt in Cluj

Sambata, 6 August sunt in Bucuresti

Marti, 9 August sunt in Constanta

Iata cateva poze de la Revolution Seminar din Iunie:

sala

revolution seminarOra de Coachingrevolution seminar 3revolution seminar 4

3 thoughts on “Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta”

Comments are closed.