Scurte, de vara

1. Recent am scris un articol pentru revista liceului Onicescu. Puteti vedea aici fragmentul

2. 24 de filme inspirationale

3. Un articol genial la Andrei Rosca despre antreprenoriat si cifre.

4. Un interviu cu mine in Strategic.ro despre comunicarea pe twitter

5. Un clip despre cei care cred ca nimic nu e imposibil. Lance Armstrong, a doua zi dupa ce a aflat ca are cancer testicular cu metastaze in plamani si creier si sanse mai putin de 3% SA SUPRAVIETUIASCA , spune : am de gand sa bat boala asta si sa revin ca sportiv de perfomanta. Imi aduc aminte de alt episod din viata lui cand se antrena pentru Turul Frantei si la un antrenament in Alpe d’Huez, unul din cele mai dificile trasee, urcand pe bicicleta in vant si ploaie, masina de antrenament se apropie de el si ii spune ceva de genul: Bai, vezi ca am verificat traseul, e naspa, sunt mormane de zapada de 3 metri intaltime mai incolo. Nu poti sa urci mai departe. La care el raspunde : CINE ZICE CA NU POT?

4 thoughts on “Scurte, de vara”

  1. Asta e problema generala. Altii considera mereu ca stiu mai bine ce putem noi face si ce nu.
    Banuiesc ca asta se trage si din faptul ca ei apreciaza ca nu ar putea face acel ceva si evident e imposibil, deci nici altul nu ar putea face.

  2. Eu cred ca totul e posibil daca iti pui mintea la contributie si faci ceea ce iti place. Stiam clipul cu Armstrong si omul asta e un model demn de urmat. Unul din modele mele in viata. Stiu si imaginea cu el pe L’Alpe d’Huez zicand ca merge pana sus. Omul a demonstrat ca e senzational castigand de 7 ori la rand Turul Frantei dupa ce s-a reintors din morti si acum a dat dovada din nou de curaj si s-a intors in ciclism ca s-a lupte pentru cei bolnavi de cancer dar si sa demonstreze ca mai poate ca si ciclist. Cum a facut-o in Turul Italiei anul asta.

Comments are closed.