Roblogfest 2008

Presimt ca februarie va fi o luna foarte activa pentru bloguri. Incepe Roblogfest 2008, ajuns deja la a treia editie, majoritatea celor care vor participa la concurs vor apela la toate tacticile pentru a aduce cititori si simpatizanti care sa-i voteze si cu siguranta nu vor lipsi ciocnirile de orgolii. De fapt unele deja au inceput Zoso si Visurat anunta ca nu vor participa, ii dedica un pamflet lui Darius, iar Dragos anunta ca locurile pentru sponsori se umplu destul de rapid.

 

Pentru cei ce nu stiu, Roblogfest este un concurs popular ce include blogurile romanesti nominalizate de catre orice utilizator de pe internet.

Incepand cu anul 2008 competitia are trei parti distincte – una de nominalizari si doua de voturi, dupa cum urmeaza:
1. perioada de nominalizari
Aceasta in principiu o sa dureze doua saptamani rastimp in care oricine poate sa propuna un blog sau poate sa isi propuna propriul blog. Atentie, o singura nominalizare este suficienta pentru ca acel blog sa fie luat in considerare pentru etapa de votare.
2. prima perioada de votare
Dupa inchiderea sesiunii de nominalizari, blogurile propuse se vor centraliza pe fiecare categorie in parte si vor fi supuse votului, popular la sectiunea populara si juriului la sectiunea profesionista.
3. a doua perioada de votare
Primii 20 de clasati vor intra in a doua parte a votarii, din nou public sau jurizat. Dupa inchiderea etapei de votare vom face rezultatele publice si ii vom premia pe castigatori in cadrul unei ceremonii festive.

In 2007 succesdublu a primit locul 3 la cel mai bun blog de business. Anul asta sper la mai mult, cu ajutorul vostru.

Technorati Tags: roblogfest 2008

2 thoughts on “Roblogfest 2008”

  1. am incercat, asa e, nu trimite codul. daca la mine pe blog merge, si la dc si la altii folosind firefox, inseamna ca e o problema cu blogul tau. ma gandeam initial ca e de la pluginul de verificare matematica, dar si eu il am.
    ma gandesc ca e o chestie in sectiunea de comentarii care impiedica “convorbirea” cu pluginul lui riflly si nu poate asta micu transmite informatia. poate niste permisiuni setate pe 777 la pe fisierul care include sectiunea de comments? nu prea am habar…

Comments are closed.