Recomandari de seara

Va recomand ceea ce va recomand pentru ca trebuie sa va recomand ceva interesant si stiu ca veti citi ceea ce va recomand pentru ca aveti incredere in ceea ce va recomand.

Ultimele trei zile au fost foarte agitate si n-am apucat sa scriu articolele zilnice asa cum mi-am dorit. Vreau in schimb sa va ofer nsite recomandari de articole care mi-au placut foarte mult in ultima perioada.

1. Liviu Alexa povesteste despre cum a muncit si a ajuns de jos, de la paznic pe un teren viran la mai multe afaceri in momentul de fata in Cluj. Liviu are un stil foarte direct si transparent de a scrie, am stat cateva ore bune sa ii citesc aproape toate articolele din ultimele trei luni. Am descoperit un om care se bucura de ceea ce face si care munceste pe rupte pentru ceea ce-si doreste

2. Andrei Rosu are 35 de ani si alearga maratoane, se pregateste de Ironman si are un interviu foarte interesant in Esquire despre cum se motiveaza sa faca lucrurile astea extra-job.

3. Florin Rosoga are un articol care m-a uns la suflet. Imi place sa urmaresc cum povesteste experientele pe care le are cu baietelul lui de 4 ani. 100 de sfaturi pe care un parinte ar trebui sa le dea copilului sau.

4. Mark Cuban este un miliardar american, antreprenor in serie si patronul echipei de basket Dallas Mavericks. Scrie des pe  blogul lui si ii citesc posturile cu regularitate. Unul din ultimele articole mi-a placut la nebunie. Se numeste: “Nu-ti urma pasiunea, Urmeaza-ti EFORTUL

5. Pe blogul lui Manafu despre Social Media afli modul in care Inna si-a crescut pagina de Facebook pana la peste 5 milioane de fani. Sunt lucruri care te pot ajuta daca ai o companie si vrei sa vezi cum se procedeaza la case mai mari ca sa interactionezi cu fanii tai.

Explicatia pentru repetitia cuvantului “recomand” din primul paragraf e simpla. Recent a fost ziua internationala a autismului. Un copil autist are nevoie sa i se repete un cuvant de zeci de ori pentru a-l intelege. Aflati mai multe pe Autism.ro

3 thoughts on “Recomandari de seara”

  1. Mi-a placut foarte mult articolul lui Liviu Alexa. Este inspirational si totodata motivational. Multumesc!

Comments are closed.