Putem strange 800.000 de romani intr-o campanie ECO?

Updated on: November 15, 2009

Joi la Green Conference am avut o prezentare despre cum poate fi folosit Facebook pentru a aduna oameni pentru o cauza ecologica sau pentru proiecte de voluntariat. Prezentarea o vedeti pe slideshare aici. La sfarsitul prezentarii am pus un clip cu o intitativa din Estonia in 2008 cand 50.000 de oameni au curatat tara de gunoaie intr-o singura zi, intr-o actiune fara precedent.

Habar n-aveam ca cineva in Romania vrea sa faca exact acelasi lucru. La o masa din stanga, grupul adunat langa Dan Dumitrescu si Geo Atreides lucreaza exact la asta.Daca ei au reusit sa adune 50.000 de oameni , la numarul nostru de locuitori, pastrand proportiile, pentru a curata Romania de gunoaie avem nevoie de 800.000 oameni. Putem face asta?

Vedeti mai jos clipul cu ce au facut estonienii. La noi siteul unde aflati mai multe este Let’s do it Romania.

P.S. Vineri a avut loc Internetics, unde Campania pentru Artmark pe care am coordonat-o cand eram la Metromind a primit premiul pentru cel mai bun viral. Asta dupa ce la Webstock Awards 2009 am castigat cu aceeasi campanie premiul de Viralul Anului. Aveti doua poze mai jos.

adrian soare internetics

adrian soare webstock 2009