Publicitate

O sa va spun o poveste oarecum amuzanta.

Un client de-al meu vroia sa faca 1000 de fluturasi 1/3 din A4, format 21×10 cm, color fata-verso (nici mai multi, nici mai putini). Acum, trimitand cerere de oferta pe la diferite agentii, preturile ii veneau pentru print digital, in general peste 1000 RON pe intreaga cantitate. Stiind ca ultima oara cand ii propusesem sa ii fac mai multe la acelasi pret, ma refuzase (“Dar ce sa fac cu atatia?”), i-am facut o mica surpriza. I-am dat pret de 192 EUR + TVA, pe care l-a acceptat, iar cand i-am trimis printurile, i-am pus 2 pachete curierului. Intr-un pachet erau 1000 de fluturasi. In al doilea erau inca 9000 de fluturasi si un biletel pe care scria:

“Dragului meu client X, printre cei mai incapatanati si inimosi din cati exista. Pentru ca relatia noastra este deja una speciala si pentru ca va apreciem sincer, va facem cadou inca 9000 de bucati fluturasi. Sper sa va fie de folos.

Al dvs client in ale materialelor publicitare,

Daniel Zarnescu

Imperium Conceptions SRL”

Nu este ceva incredibil, este doar incapatanarea mea de a discuta cu clientul pe marginea nevoilor lui. Si daca nu pot sa il fac sa inteleaga diferenta dintre print digital si offset atunci cand e cazul, transform totul intr-o oferta de .. nerefuzat.

Si acum vine reclama:

Printuri: carti de vizita, fluturasi, brosuri, reviste, cataloage, afise, carti (de la cele mai mici tiraje), mape de prezentare, autocolant.

Personalizari: tricouri personalizate, sepci, pixuri, brichete, agende – personalizate, legitimatii, cduri & dvd-uri personalizate, pungi

Bannere: Outdoor, indoor, rollupuri, people stopper.

In plus, mai oferim partea de creatie grafica (machetare), dar si servicii de distribuire a materialelor printate (sampling).

Ne puteti contacta pe adresa imperium@imperiumprint.ro (www.imperiumprint.ro) si va stam la dispozitie cu orice detaliu, cat de mic ar fi el.

Gata cu reclama, ne intoarcem la discutii despre succes..

1 thought on “Publicitate”

Comments are closed.