Provocarea de doua zile

Mi-ar fi placut sa fi inventat eu provocarea asta. Dar cum au facut-o altii inaintea mea o sa v-o prezint si voua. Cum ar fi daca….

 

motivation ..Daca iti vei stabili doua zile saptamana asta cand vei incerca sa-i inspiri si sa-i motivezi pe ceilalti? Colegi, oameni cu care te intalnesti, clienti, prieteni, nu conteaza atat de mult cine sunt, important este sa dai deoparte tot ce e negativ si sa incerci sa vezi partea frumoasa din fiecare zi.

..Daca urmatoarele doua zile vei gandi in termeni de : CUM AR FI? DE CE NU? VREAU SA..? In care tu sa fii persoana la birou de la care ceilalti se asteapta la un gand bun, la ceva care sa-i motiveze si sa le aduca un zambet pe fata.

Cum ar fi daca in urmatoarele doua zile nu vei mai scrie articole pe blog in care vei critica scoala, sistemul, guvernul, vremea, oamenii din trafic, idiotii care te-au suparat si vei incerca sa gasesti ceva de care SA FII MULTUMIT pe lumea asta. Ceva pentru care sa fii recunoscator. Ceva pentru care ceilalti sa-ti multumeasca?

Regulile sunt simple :

– te inscrii aici in comentarii si zici : Accept provocarea

– Iti alegi 2 zile in care indiferent ce se intampla, vei da la o parte tot ce te enerveaza si te nemultumeste si vei incerca sa fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti fara sa-ti mai versi problemele si fara sa te plangi de problemele tale.

Ce trebuie sa tii minte?

Atitudinea e cea care iti determina comportamentul si consecintele in viata ta. Accepti provocarea? Nu numai ca va deveni contagioasa, ar putea deveni un obicei..

20 thoughts on “Provocarea de doua zile”

 1. Si eu accept provocarea, insa imi permit sa o modific:
  – durata mai lunga
  – “si vei incerca sa fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti fara sa-ti mai versi problemele si fara sa te plangi de problemele tale.” devine (pentru mine!) “si vei incerca sa fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti (INCLUSIV PENTRU TINE – adica MINE, in cazul meu) fara sa-ti mai versi problemele si fara sa te plangi de problemele tale.”

  Merci pentru inspiratie

 2. N-as face din asta un subiect pe blogul meu, dar e bine sa mai ai astfel de initiative din cand in cand. Eu, unul, o sa o pun in practica zilele viitoare.

 3. Accept provocarea! Stil de viata pentru mine! :)
  Pentru mine devine interesant cand am o zi in care sunt negativist sau critic.

Comments are closed.