Ce concluzii am tras dupa provocarea de 30 de zile

Vineri am incheiat cele 30 de zile din provocarea pe care am lansat-o pentru mine si pentru cititorii Succes Dublu in luna martie.

Provocarea era simpla si avea niste conditii foarte simple: Trebuia sa iti propui sa faci zilnic, timp de 30 de zile un lucru de care ti-e frica, dar care ti-ar aduce beneficii foarte mari daca ar deveni un  obicei in viata ta. Fiecare trebuia sa isi seteze propriile provocari sau obiceiuri pe care le dorea exersate.

Mi-am propus atunci ca timp de 30 de zile sa ma trezesc in fiecare dimineata la 7 si sa scriu cate un articol pe blog. Care au fost rezultatele, ce am experimentat si daca voi continua sau nu, aflati mai jos.

28

 

Citeste tot articolul →Ce concluzii am tras dupa provocarea de 30 de zile

Doua saptamani de la Provocarea de 30 de zile

Au trecut mai mult de doua saptamani de la Provocarea pe care am lansat-o public. Am spus atunci ca majoritatea lucrurilor pe care le facem zilnic le facem pe pilot automat datorita obiceiurilor pe care ni le-am format.

De cand te trezesti pana adormi faci lucruri la care nu te gandesti in mod constient. Organismul este setat sa automatizeze cat mai multe lucruri pentru a se feri de oboseala, stress, asa ca drept rezultat odata ce un lucru iti devine obicei este foarte greu sa il scoti din automatismele tale. Asta e valabil atat pentru obiceiurile bune cat si pentru cele rele.

Practic, daca vrei sa faci o schimbare pozitiva in viata ta, ai nevoie sa-ti inlocuiesti obiceiuri negative cu obiceiuri pozitive. Pur si simplu.

world_onthemove_4

 

Citeste tot articolul →Doua saptamani de la Provocarea de 30 de zile