Previziuni pe 2007

Plecand de la postul lui Radu cu previziuni pe 2006 si la retrospectiva ma arunc sa fac previziunile mele :

1. Bloguri : Va aparea o noua generatie de bloggeri in Romania, lupii tineri care se vor evidentia prin eleganta in scris, dedicate unor nise specifice si mai putin generalizate. Cateva vedete autohtone din blogosfera romaneasca se vor da la fund sau vor renunta la blog ca urmare a valului de comentarii negative primite in urma posturilor scrise.

2. UE : Procentul firmelor mici care vor da faliment va fi cel putin dublu fata de anul 2006 ca urmare a concurentei venita din UE

3. Se va inmulti numarul francizelor aduse in Romania

4. Bloguri : Firmele mari vor apela la bloggeri cunoscuti pentru servicii de consultanta pe partea de corporate blogging si asta in mod oficial

5. Online : Trafic.ro va rupe serviciul de contorizare facut de BRAT. Motivul : atasamentul miilor de situri mici de sigla patratoasa

6. Bloguri : Vor aparea cel putin doua retele mari de bloguri tematice updatate des si cu continut de calitate. Va aparea un serviciu de publicitate deddicat acestor retele.

7.“Neogen va vinde actiuni, cel mai probabil unui fond de investitii care va fi la primul venture pe Internet (si care mai tarziu va regreta ca nu a inteles piata).”Calin,….nu ne dezamagi !

8. Online : Vor exista incercari timide de a crea retele de social bookmarking gen Digg, Reddit, Netscape, Shoutwire unde utilizatorii sa poata controla stirile care apar.

9. GSP nu isi va schimba nici anul asta situl

10. …. Imi voi muta blogul de la LX

5 thoughts on “Previziuni pe 2007”

  1. Amiiiin! Exista mari sanse ca multe din cele spuse de tine mai sus sa se intample. Cred, personal, in cresterea si maturizarea blogurilor pe mai multe directii: divertisment, bloguri tematice(chiar retele de bloguri tematice), bloguri de stiri, despre publicitate/advertising, bloguri de manageri, etc.

  2. @ constantin – Iti spunpe privat ca nu vreau sa isi puna in cap sa continue :)

    @ bogdan — cred ca previziunea asta ar putea fi pusa bine la fiecare inceput de an inca 5 ani de acum incolo :)

    @ util21 .. vad ca deja tu te=ai apucat pe ceva de genul asta. Felicitari.

Comments are closed.