O sa ma apuc..

Citeam recent ca “Numarul mediu de incercari pe care il face o persoana obisnuita pentru a atinge un scop este….mai mic de 1

De ce?

Majoritatea oamenilor renunta inca inainte de a incerca ceva. De multe ori si eu ma numar printre acestia. Stau de vorba cu cate un prieten si brusc imi vine o idee “geniala”. Incepem sa facem brainstorming si sa discutam cum am putea face si drege, mergem pe firul discutiei si il impletim si despletim, punem totul cap la cap, stabilim ca intr adevar ideea are un potential fantastic, ne gandim ca ar fi bine sa o aplicam….apoi…ne amintim de ea peste 6 luni:

– Ai mai facut ceva cu chestia aia ?
– Bai..n-am prea avut timp…sa vezi ca am avut alte treburi…etc. Dar o sa ma apuc :) yeah sure.

Mi-am propus sa schimb asta la mine, incepand de azi.

8 thoughts on “O sa ma apuc..”

 1. si cum ai de sa procedezi? consecventa? tii cu dintii de orice idee pana cand nu faci ce ti-ai propus?

  p.s.:nashpa noua fata a site-ului.. combinatia asta de culori puternice pe un fundal inchis da nashpa la ochi.. ma ashteptam la altceva de la un internet marketer :)..

 2. Buna intrebare..cum o sa fac!

  O sa ma concentrez sa fac un singur lucru odata si nu 10 ca pana acum.

  legat de layout..blogul ma reprezinta intr-o oarecare masura, si cum in perioada asta sunt mai “dark”..tre sa sa il luati asa cum este :)

 3. focusare, deci
  Gradul de importanta al fiecarei activitati cum se calculeaza? :)

  p.s.: legat de ce zici, cu “asha cum este”;nu prea exista un “asha cum sunt” si “asha cum vreau sa fiu”.. cel putin in acceptia unei persoane careia ii place sa creada ca detine controlul

 4. In majoritatea cazurilor trag de mine sa duc la bun sfarsit ceea ce incep.Incep si rezolv problema dar parca nu mai am aceeasi pasiune pe care am avut-o la inceput,o iau ca atare si rezolv problema, dar nu am mai aceeasi satisfactie.

  Cred ca daca as fi mai optimista as sparge gheata.:)

  Adi:tu esti optimist, inovator,plin de idei, cu spirit de echipa.Dar iti lipseste ceva: te bagi in multe lucruri si ajungi sa vezi ca nu ai rezolvat nimic.Daca te-ai concentra si focaliza mai bine ai reusi sa inovezi ideea si sa o duci pana la capat.

  Atunci sa vezi petrecere :))

Comments are closed.