O invitatie gratuita la Bucharest Business Days

Pe ultima suta de metri, pentru ca eu nu mai pot ajunge, vreau sa ofer invitatia mea la acest eveniment unuia dintre voi. Sunt doua zile de prezentari, pe 12 si 13 decembrie. peste 100 de speakeri si se asteapta 700 de participanti. Cu siguranta vei avea ceva de invatat de acolo.

slider_general

Castiga cel care pana diseara la 00.00  imi lasa un comentariu care sa ma convinga. De ce vrei sa-ti dau invitatia si cum crezi ca o sa-ti foloseasca?

Castigatorul va fi anuntat maine, la sfarsitul acestui articol.

Later Edit. Castigatorul este Cosmin Lapovita. Pentru ca este foarte perseverent si rabdator :) Felicitari.

4 thoughts on “O invitatie gratuita la Bucharest Business Days”

  1. “Mi-ar placea sa merg la Business Days pentru ca ar putea fi evenimentul in care, ‘diamantul’ care zace in mine, ar putea primi stralucirea care mai tarziu se poate transforma in “luminita de la capatul tunelului” a zeci.. sute.. mii si mii de oameni.”

  2. vreau sa particip sa Buissnes days pentru ca stiu ca voi gasi acolo raspunsuri la cateva dintre intrebarile pe care le am acum.vreau sa vad oameni care fac din munca lor o pasiune, care traiesc ceea ce spun. stiu ce inseamna sa petreci si numai 5 minute langa cineva care stie sa iti insufle pasiune in diferitele ei forme. stiu ca voi gasi acolo cativa oameni care vor sa-ti mai dea putin curaj pe langa cel pe care il ai,sa-ti mai spun, chiar daca tu o stii deja, ca in tine sta forta si pasiunea pentru orice…buissnes, cariera, viata. vreau sa merg acolo pentru ca uneori,ca sa TRAIESTI, ai nevoie sa intalnesti oameni care TRAIESC; si o fac intr-un mod evident chiar si pentru cei care n-au mai iesit demult din carapacea lor.

Comments are closed.