O imbratisare pentru tine

Updated on: November 14, 2006

Iti dai seama ca ceea ce lucrezi nu este in zadar atunci cand cineva are o problema si apeleaza la tine cu sinceritate. De cand am inceput blogul asta am avut multe momente in care m-am felicitat si am simtit ca a meritat si merita sa scriu. Dar poate senzatia n-a fost niciodata atat de puternica asa cum a fost in dimineata asta.

Ajuns la birou pe la 8 (o premiera)…imi aranjez lucrurile, pornesc computerul, ma duc sa imi pregatesc o cafea aburinda si intre timp deschid outlookul sa ia ultimele mailuri. Ma asez pe scaun si rasfoiesc mailurile. STOP … Te vad.

Il deschid si incep sa citesc. Ma maguleste si ma emotioneaza ceea ce vad. Nu e cazul sa va spun despre ce e vorba in detaliu..doar faptul ca la aproape 2 dimineata, cineva care imi citeste blogul are o suferinta si se decide sa imi scrie un mail.

E 2 dimineata si eu iarasi nu dorm. Nu pot.

………..

As fi vrut sa su pe cineva…
As fi vrut sa te sun…

…………..

Send me a hug! I really need it

Initial am vrut sa ii raspund printr-un mail. Apoi m-am gandit ca un post aici ar fi ceva inedit si ca as avea nevoie si de sprijinul vostru. Nu sunt un expert in consiliere si sunt magulit ca cineva apeleaza la mine cand are o problema, dar vreau sa facem ceva impreuna. Daca ai citit postul asta, nu inchide pagina pana nu lasi un comentariu cu un gand bun pentru C. Chiar si un emoticon in care sa-ti arati sprijinul.

Incep eu : “C., fiecare avem momente cand suntem dezamagiti de cei din jur, criticati, injurati, vorbiti de rau pe nedrept, aratati cu degetul ca fiind sursa tuturor problemelor, cauza pentru care omenirea o sa se prabuseasca. Eu am trait-o, altii au trait-o, tu ai trait-o.

Cand cineva te acuza de lucruri care nu sunt reale, si te copleseste cu rautate si amenintari exista pericolul sa asculti ce zice si sa iei in seama. Cu cat asculti mai mult cu atat incepi sa crezi ca ai de fapt o parte din vina. Cu cat auzi mai multe ganduri negative..cu atat ziua ti se intuneca si cazi in depresii. Eu am trait-o, altii au trait-o, tu ai trait-o. E ca un cerc vicios din care nu mai poti iesi.

Exista oameni care te plac asa cum esti
Exista oameni cu care te intelegi bine
Exista oameni carora le face placere sa vorbeasca cu tine. Eu sunt unul din ei.
Exista oameni care atunci cand nu mai pot face fata problemelor si frustrarilor personale incearca sa le arunce pe ceilalti. Nu reactiona.

Ieri am citit David Brinkley. Un citat mi-a placut la nebunie : “Un om de succes este acela care construieste o catedrala din caramizile cu care ceilalti au aruncat in el

Te imbratisez

Adi”