Nu dau doi bani pe tine…

Updated on: October 2, 2010

Ma adresez barbatilor acum. Daca nu ai auzit lucrul asta de la o femeie pe care incerci sa o cuceresti nu inseamna ca nu il gandeste.

argument

 

Respectul este unul din cei mai importanti factori cand vine vorba de “Jocul” seductiei. Femeile sunt atrase doar de barbati pe care ii respecta. Si daca nu ma crezi e la fel si invers. Barbatii sunt atrasi doar de femei pe care le respecta. De acord, multi barbati fac sex cu prostituate si asta dintr-un singur motiv: nu le respecta ca femei. Astfel, daca o femeie incearca sa aiba un barbat oferindu-i-se pe tava, barbatul instantaneu inceteaza sa o mai respecte. Chiar daca sunt barbati care se “combina” cu femei pe care le-au intalnit cu o seara inainte, pe termen lung relatia nu are prea multe sanse pentru ca treptat barbatul isi pierde respectul pentru o femeie care este “too easy”. Nu poti cuceri un barbat oferindu-i sex chiar daca tu crezi ca barbatii sunt niste porci care vor doar sex. Este vorba de respect.

La fel se intampla si invers. Poti sa coplesesti o femeie cu flori, cadouri, telefoane si jucarii de plus. Poti sa o duci intr-o excursie scumpa sa o iei de la serviciu cu BMW-ul pe care tocmai l-ai scos de la spalatorie si sa fii acolo langa ea cand e suparata sau trece printr-o depresie. Poti sa-i oferi toate lucrurile frumoase in viata si cu toate astea ghici ce: N-O SA FIE MAI ATRASA DE TINE pentru ca faci asta.

La fel cum barbati nu respecta femeile care pica prea usor, femeile nu respecta barbatii care sunt prea “nice”, prea catelusi, prea disponibili.

Asadar, cum iti castigi respectul in fata cuiva pe care vrei sa il cuceresti? Cum faci o femeie sa te respecte?

Nu, solutia nu este cu pumnul!

Dupa cum spun psihologii, respectul fata de persoanele de sex opus apare in functie de perceptia pe care o avem noi referitor la propria lor independenta si reusita de a trai pe cont propriu. De exemplu, suntem atras de oamenii puternici, independenti, lideri, care se pot descurca si nu se ataseaza ca ciulinele de noi.

Reciproca e valabila: cu cat o persoana tinde sa devina mai atasata si mai putin independenta cu atat iti pierzi respectul fata de ea. Gandeste-te la scenariul urmator: Ti-ar placea ca prietenul tau (prietena) sa te sune de 10 ori pe zi, z dupa zi, saptamana de saptamana, an dupa an?

In concluze:

Ca barbat: Ai COLOANA VERTEBRALA PENTRU CA FEMEILE SA INCEAPA SA TE RESPECTE ASA CUM ITI DORESTI

Ca femeie: INCETEAZA SA MAI CREZI CA VIATA TA DEPINDE DE EL PENTRU CA EL SA INCEAPA SA TE RESPECTE ASA CUM MERITI

Iata cateva sfaturi pracitce  ca sa-ti intaresti “coloana vertebrala” :

1. Invata sa spui “Nu”…

… intr-un mod calm si aproape indiferent. In momentul in care spui Nu dupa ce te-ai enervat deja, respectul tau a scazut deja sub nivelul marii.

exemple:

– Nu, Nu pot iesi in seara asta pentru ca am ceva de terminat

– Nu, stau sa astept ca tu sa te hotarasti si sa ma suni cu 2 ore inainte sa-mi spui daca mergem sau nu la film. Daca nu poti merge spune-mi de acum ca sa-mi fac alte planuri sau sa ma duc cu altcineva.

etc..

sau luati exemplu de la tipul din povestea urmatare:

Un barbat vine noaptea tarziu acasa dupa o betie cu prietenii. Cum intra pe usa femeia il ia la bataie. Il bate si-l bate pana cand barbatul se ascunde in sifonier.

– Iesi afara ca n-am terminat, ii zice femeia. Barbatul raspunde: – Nu ies.

– Iesi afara acum ca sa nu ma enervez si mai tare!

Barbatul replica: Femeie, cine e barbatul in casa asta? Daca am zis ca nu ies, NU IES.

Partea a doua a articolului o cititi aici:)