Nu astepta pana e prea tarziu

Multe lucruri in viata au o durata limitata. Au ceasul cu alarma ticaind pe ele. Clipele trec si nu se mai intorc. Daca e un lucru pe care toti il invatam pe masura ce ne lovim de diverse experiente este ca Trecutul nu se mai intoarce iar viitorul vine spre noi galopand cu viteza de 60 de minute pe ora. Nu mai incerca sa fentezi timpul. N-ai cum sa-l bati. Nu mai incerca sa pacalesti realitatea. Trecutul e trecut. Ce s-a intamplat s-a intamplat. What is done, is done. Scoate capul din nisip si mergi mai departe. Tot ceea ce poti face acum, fa acum.

Hai sa-ti zic o poveste scurta :

Un batran se duce la spovedanie si ii spune preotului :

– Parinte, am pacatuit. In timpul celui de-al doilea razboi mondial am adapostit un soldat inamic in casa mea. Am fost un tradator de tara.

– Lasa, fiule. Conteaza mai mult ca ai salvat o viata de om.

– Dar, parinte, l-am taxat cu 20$ pe zi pentru fiecare saptamana cat l-am tinut ascuns.

– Lasa, fiule. Ai facut-o pentru o cauza nobila.

– Parinte, mai am o singura intrebare… Ar trebui sa-i spun ca razboiul s-a terminat?

12 thoughts on “Nu astepta pana e prea tarziu”

 1. nu ma asteptam la un asemenea sfarsit :))
  tocmai am dat cu piciorul unei scoli de vara (mai aveam interviul, poate treceam, poate nu) :(( dar s-ar putea sa fac rost de o colaborare (da, nu se compara: de la hello people la eu si monitorul) si sper sa merg la anu’ … mai e mult pana la anu’ si ma bucur ca ti-am citit articolul

 2. mesajul postului ar fi bine sa il simtim si nu doar un “uaa ce tare” si peste 10 secunde am uitat
  @red-dog e evident ca e “schema” saitu ala de iforex. pe tipa din mijloc cred ca am mai vazut-o si in alte saituri de “scheme”

 3. uneori realizez ce e cu timpul asta. si atunci cand realizez cu adevarat si sunt constienta ca trebuie sa traiesc clipa si k i’m losing my life, intru in panica. si efectiv nu stiu cum sa incep sa traiesc clipa… hmmm viatza asta e asa interesanta. si asa perfecta. just that people should smile more. it’s never enough. i love your blog/site/ma rog!

 4. Bun articol, si mai buna incheierea. Din perspectiva asta, cred ca in multe aspecte inca nu am lasat razboiul sa plece din casa noastra..

  Intrebare, legata de Anti-spam: si daca nu stiu matematica?.. ma simt neindreptatit! :D

  Si inca una: LA MULTI ANI, doctore! ;)

Comments are closed.