Noutati de mai

Saptamana trecuta blogul a fost picat si n-am putut scrie. Pe scurt iata cateva updateuri :

– Luni am fost la Online Shift – Radio Lynx invitat de Ciprian Gavriliu unde am vorbit impreuna cu Radu Ionescu despre cum se face o strategie de marketing online. Puteti vedea emisiunea in intregime dand click pe imaginea de mai jos.

adrian-soare-strategie-online

– Miercuri am fugit pana la Craiova invitat de MBDragan unde am vorbit la Nowmedia despre cum se face o Campanie de Marketing Viral.

– Sambata am fost la Lasermaxx, duminica la Karting pe Amckart datorita Danei de la 2activepr care a vazut ce am scris pe twitter despre karting si a speculat momentul sa-mi ofere niste vouchere.

– Miercuri, 13 mai, moderez una din sesiunile de la Mobile Marketing Conference organizata de Cristi Manafu. Va fi o sesiune despre cum se integreaza mobile marketingul in imaginea de ansamblu. Vorbitori : Tomas Zeman, CEO, Wirenode Cehia, Dan Vartopeanu, General Manager Voxline, Stefan Chiritescu, Head of Planning, Graffiti BBDO si Aurora Enghis, Online Media Manager, Arbo Interactive

– pe 27 mai sper sa ajung la prima serie de intalniri din Bucuresti sub licenta TED. Daca n-ati vazut niciodata un clip de la TED talks ar trebui sa va uitati. Sunt prezentari care schimba perceptii. Exemplul 1 , exemplul 2, exemplul 3

– pe 28 mai am fost invitat sa particip la o intalnire interesanta la hotel Residence. Vreau sa analizez conceptul asta de intalniri aranjate. Nisa de dating este destul de putin exploatata in Romania. P.S. Daca aduceti 4 prieteni aveti un loc gratis.

– pe 29 – 30 mai sunt la IMTO in Iasi unde am o prezentare despre Marketing Viral. Mai complexa si mai detaliata decat la Craiova.

In rest, sanatate si virtute. Vin si cu articole in stilul in care ne-am obisnuit

2 thoughts on “Noutati de mai”

Comments are closed.