Nick Vujicic la Bucuresti – concurs – invitatie gratuita

Updated on: March 30, 2011

If the size of a man’s capacity lies in his heart and spirit, then Nick Vujicic is a giant of a man! He is tenacious, captivating, enthralling

O sa-ti spun azi o poveste care o sa te captiveze. Poate ca o sa ramai minute in sir si o sa te gandesti ca e absurd, sau ca e incredibil, sau poate o sa plangi. Mi-ar placea mai degraba sa incetezi sa iti plangi de mila.

nick-vujicic-life-without-limbs

Oare azi te-ai vaicarit ca “mi-e scarba sa merg pe strada”, in timp ce poti sa alergi, sa bati din palme sau sa canti la chitara si ti se pare ca ai fi cu vreun pic mai important decat gaura pe care o vezi dupa ce ai scos degetul dintr-o galeata cu apa.

Sau poate te plangi de coruptia din sistem, de pensionari, de faptul ca nu ti se da nici o sansa, de colegii neghiobi, de sefii care te asupresc, de clientii care nu dau banii la timp, de mancarea care s-a ars, de computerul care s-a stricat, de netul care nu merge, de filmul copiat ilegal si care nu e DVD-rip, de masinile luxoase pe care le vezi pe strada si de vilele parlamentarilor, de telefonul mobil al colegului sau de jobul mai bine platit al vecinului.

Toata ziua stai si te plangi dand vina pe toti si pe toate fara sa vezi ca te faci din ce in ce mai mic, mai neom, mai plictisitor si mai pesimist decat un condamnat la moarte.

Cine este fara pacat sa arunce primul cu piatra. Arunc in mine pentru ca la randul meu zilnic gasesc scuze si arunc vina pe ceilalti pentru lucruri marunte care mi se intampla, fara sa realizez de fapt cat de bogat sunt.

Vreau sa iti povestesc despre Nick.

Nick are acum 28 de ani. Este de aceesi varsta cu mine. Are un doctorat in “comert, contabilitate si planificare financiara”. Are propria afacere in imobiliare. Isi castiga singur banii. Vorbeste lunar la conferinte ca orator motivational in fata a zeci de mii de oameni. A scris doua carti si a lansat un DVD. Joaca fotbal, pescuieste si inoata. Are un uimitor simt al umorului si nu poti sa stai trist langa el.

Extraordinar, nu? Cati dintre voi ati vorbit macar odata in fata unui public mai mare decat clasa voastra? O poveste de succes care te inspira.

Pentru ca Nick a facut toatea astea ……fara maini si fara picioare.

Nick…s-a nascut fara maini si fara picioare.

A invatat sa se barbiereasca singur, a invatat sa se spele pe dinti, sa foloseasca computerul, sa inoate, sa conduca un carucior adaptat pentru el si a invatat ca in loc sa isi planga de mila, poate sa transforme handicapul lui intr-un avantaj.

Intr-unul din discursurile pe care i le-am ascultat spunea atat :

“Stiti de ce ma ascultati acum fara sa indrazniti sa respirati ca sa nu pierdeti nici un cuvant? Pentru ca daca ar veni un domn bine imbracat si cu o masina luxoasa ati crede ca pentru el a fost usor. Pe mine ma ascultati TOCMAI pentru ca nu am maini si picioare si am reusit sa trec peste dificultati. ”

Pe 11 aprilie 2011, Nick Vujicic vorbeste in Bucuresti.

Castiga o invitatie la evenimentul de pe 11 aprilie 2011 din Bucuresti

Nu stiu daca mai sunt inca locuri pentru eveniment dar daca nu ai facut inca o rezervare mai poti ajunge acolo participand la concursul pe care il fac aici.

Am o invitatie gratuita pe care am primit-o de la Top Speakers Agency si o ofer unuia dintre voi, la concurs.

Concursul e simplu:

Lasa-mi un comentariu la acest articol, folosindu-ti profilul de Facebook si spune-mi de ce ai vrea sa participi, cu ce crezi ca te-ar ajuta sa participi. Poti sa spui povestea vietii tale sau doar un motiv. Comentariul care aduna cele mai multe likeuri pana pe 6 aprilie, castiga invitatia.

P.S. Imi rezerv dreptul de a sterge comentariile facute cu conturi false sau care aduna likeuri de la conturi fake.

Daca vrei sa te inscrii direct si sa iti rezervi un loc, afla mai multe informatii pe siteul evenimentului