Ne jucam ?

Oameni = Mancare + Somn + Joaca + Munca
Porci = Mancare + Somn

Inlocuim factorii si obtinem:
Oameni = Porci + Joaca + Munca

Acum, scadem joaca din ambii factori:
OameniJoaca = Porci + Munca

Concluzie:

Oamenii care nu inteleg cum sa se joace sunt doar porci care stiu doar sa munceasca

6 thoughts on “Ne jucam ?”

  1. ma, lasa joaca… :) ce faci ? nu scrii de marele boom al saptamanii ? vai ce cool, vai ce strategie…vai, doamne, nu-mi mai revin ! ma refer la acasa.ro si la relansarea lor hackerita…

  2. sa scrii cat de stupida a fost relansarea….a, pardon…cat de cool a fost…si ce geniali au fost cei care au “nascocit” o idee care a mai fost facuta acum cativa ani… :))))

  3. Marius….asta era si scopul . :) Despre ideile stupide se vorbeste…despre ala normale sau obisnuite, nu. Scopul campaniei a fost sa fie extrem de stupida incat sa faca valuri si lumea sa vorbeasca despre ea. De bine sau de rau..nu conteaza..dar sa vorbeasca. Asta s-a vazut in cresterea traficului.

  4. mai adi…conteaza si ce boom faci nu doar sa faci un boom…sa fim seriosi…ce au facut ei este de prost gust mai ales pentru faptul ca s-a mai facut…si nu s-a mai facut acum 20 de ani ci acum 6-8 ani…daca produsul lansat era de calitate boom-ul era asigurat…asa …

  5. UIte …eu nu intru pe acasa.ro. N-am cont acolo si cred ca intr-o luna de zile ajung pe acasa.ro doar din intamplare. POt sa discut de chestia asta obiectiv si sa critic lansarea cat vreau.

    In schimb comunitatea din acasa.ro, utilizatorii aia care intra in fiecare zi pentru ca s-au atasat, fidelizat etc…nu da doi bani pe faptul ca relansarea a fost copiata de nu stiu unde.

    Da..as vrea sa vad idei originale si traznite care despre care sa se discute cu admiratie si sa aiba acelasi efect viral…dar vad rar. Asta e :)

Comments are closed.