Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana la turul pe care il fac cu Revolution Seminar in trei orase din tara si deja s-au inscris peste 80 de oameni doar prin newsletter. Feedbackul pe care l-am avut la primul Revolution Seminar din Iunie a fost incredibil si de-asta am hotarat sa il fac accesibil mai multor oameni, nu doar celor din Bucuresti.

Revolution-Seminar

Seminarul tine 4 ore + o ora pauza de masa + o ora de coaching si are 3 parti importante:

Citeste tot articolul →Seminar Motivational in Cluj Napoca, Bucuresti si Constanta

Scoate rugina inainte sa bei apa

Nu sunt cel mai disciplinat om din lume. De fapt, ma defucusez atat de repede incat nici n-ai timp sa iti dai seama cum am reusit sa o fac. Poate ai prieteni sau cunosti oameni care sunt foarte organizati si rigurosi, care respecta regulile si ajung la timp de fiecare data si fac asta cu naturalete si usurinta.

La mine nu a fost simplu niciodata. Pentru fiecare lucru de care ma apuc a trebuit sa invat si sa folosesc tot felul de trucuri ca sa imi tin mintea prezenta acolo si sa nu ma defocusez, sa imi pastrez cheful

Old Waterpump, Cambridge 2

Citeste tot articolul →Scoate rugina inainte sa bei apa

Motivation Challenge–Provocarea de 14 zile

Stiti care sunt cele mai bune trei metode de a invata ceva nou? Nu sunt nici graficele, nici excelurile, nici tocitul cu picioarele in apa rece. Cele mai bune metode de a invata ceva nou sunt:

1. Invata exersand. Adica fa lucrul ala pe care vrei sa-l inveti in mod practic. Daca vrei sa inveti sa canti la chitara, ia o chitara in mana si ciupeste-i corzile. Inveti de 100 de ori mai repede decat sa citesti cursuri de chitara.

2. Invata jucandu-te. Transforma lucrul pe care vrei sa-l inveti intr-un joc, cu etape, nivele, misiuni, puncte, bonusuri. Joaca iti declanseaza creativitatea si te ajuta sa faci niste legaturi mentale foarte greu de sters.

3. Invata, invatandu-i pe altii. Exact. Incearca sa explici altora ceea ce tu incerci sa inveti. Creierul este obligat sa gandeasca si sa faca tot felul de corelatii noi care nu apar atunci cand stai si citesti. Dincolo de asta atunci cand vrei sa ii inveti pe altii esti silit sa cauti mereu informatii noi si sa te perfectionezi. Surprinzator sau nu, cele mai multe lucruri pe care le-am invatat despre limbajul trupului si cum iti dai seama cand cineva te minte le-am invatat DUPA ce am inceput sa tin workshopuri pe subiectul asta, si nu inainte.

motivation-challenge

 

Citeste tot articolul →Motivation Challenge–Provocarea de 14 zile