Mere coapte cu scortisoara

Pentru ca imi place sa inventez din cand in cand, am incercat ceva nou. Se iau 6 mere mari se curata de coaja, se spala, se scobesc in interior, doar sa se scoata samburii, se pune dulceata de visine plus scortisoara, se invelesc in folie de aluminiu si se dau la cuptor pana se patrund. Se scot pe o farfurie si se orneaza cu frisca. Siropul de la visine intra in tot marul si au o aroma DELICIOASA.

Stiu ca v-am facut pofta, nu lipsesc nici pozele. Asta, ca sa incepeti saptamana cu pofta de viata.

Pozele sunt pentru mama, care m-a invatat sa gatesc cele mai traznite lucruri :)

 merecoapte01 merecoapte05 merecoapte10

merecoapte12  merecoapte15 merecoapte16

16 thoughts on “Mere coapte cu scortisoara”

  1. Io cred ca tu de fapt ai facut postul asta ca sa iti dai fanele pe spate cu faptul ca stii sa gatesti! PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT!
    Acu organizeaza sesiune de autografe, ca te vor asalta !
    :D

  2. Cub siguranta sunt, dar sunt deja fermecate de tine si nu mai pot nici macar posta comentarii !
    P.S. Si acum pentru un lobby asa misto ia baga si tu vreo 4 mere din astea si pentru mine !
    :D

  3. ca tot veni vb de fane, uite!! ca rasare una !!! sunt o fana a retetei si dc sa nu recunosc si a bloggului;) puteti sa incercati reteta si cu gutui in loc de mere, are o aroma delicioasa, trust me, been there done that;) iar in umplutura se pot adauga si nuci , pentru cine e amator!!!!!

  4. e mult prea dulce crema de zahar ars pt mine, dar cui ii place go ahead;) suna bine. Eu am facut mere in genu celor de mai sus, inglobate in blat, iese ca un tort plus toping de frisca. Foarte gustos, e bun pentru ocazii aniversare, doar ca e mai mult de lucru fata de metoda folie de aluminiu. 8-.

Comments are closed.