Marketing in toaleta

Gata, m-am trezit si va arat un clip facut acum 2 zile. Pentru cei care nu ma cunosc asa, nu va speriati de moaca mea entuziasmata, eram foarte obosit si neras. In rest sunt un finut. :))

So, enjoy and share.

10 thoughts on “Marketing in toaleta”

 1. Hm. Noi avem de mult asa ceva prin localurile din Timisoara… Intr-adevar, 70% au epuizat prima tura de folii si de atunci nu le-a mai inlocuit nimeni, dar “tehnologia” exista :)

 2. Daca traiam in America si umblam des prin aeroporturi, ne-am fi minunat mai putin. Dar la noi e, intr-adevar, o chestie nemaivazuta. Super tare.

  Despre partea cu mesaj publicitar pe colac de WC…e si o chestiune de simbolistica aici… A fost la un moment dat o disputa in jurul unei actiuni intreprinse de un primar ultranationalist din nush ce oras al tarii. Omul vopsise bancile publice in culorile drapelului, si pusese tricolorul inclusiv pe biletele de tramvai. Problema pe care o observau unii era ca ajungi sa te asezi cu fundul pe drapelul national, sau sa-l perforezi (i.e. compostezi) dupa care sa-l mototolesti si sa-l arunci la gunoi cand ti-ai terminat calatoria.

  Asta nu inseamna ca nu poti sa pui reclame pe plasticul de la wc. Ideea e ca trebuie sa o faci cu cap si cu 2 kile de ingeniozitate. Am vazut niste reclame plasate chiar si in ‘pisseoir’-ul de la Motoare (sau Red Lion pe undeva), pe care faceai realmente pipi.

 3. @ Adelline – probabil patronii s-au gandit ca banii de folie se duc pe…..apa sambetei :)

  @ Tudor, tocmai in Pui de Urs nu m-am dus la toaleta sa observ minuntatia

  @ Petre, mi-am facut researchul si am vazut ca afara exista asa ceva. Dar faptul ca in Romania nu se aplica deocamdata chestii de bun simt e prea bine stiut.

 4. @Adrian Soare – A inceput sa se aplice si prin Romania. Noi avem capacul wc de la sanclean.ro. Si mi-a spus consoarta ca l-a vazut si in toaleta de la cuptorul cu lemne pentru doamne.

  @Ionut Puiu – Iti spun si eu acelasi lucru: nu ai dreptate. Folia utilizata nu poate fi refolosita pentru ca este distrusa. Arunca o privire aici
  folie capac wc igienic

Comments are closed.