Marketing Essence 2009

De 2 zile sunt plecat prin Ardeal. Spre rusinea mea ieri am testat pentru prima oara Gulasul si am fost absolut incantat. Majoritatea stiti ca in ultima vreme prezint destul de des companiilor cum sa foloseasca Social Media pentru afaceri. Azi sunt la Tg. Mures la un eveniment dedicat marketingului online si mi-am dat seama de ce imi plac evenimentele mici. Atmosfera e mult mai calda, interactiunea e mai puternica, ai timp mai mult sa te adresezi celor din sala. Suntem intr-un teatru in incinta Cetatii Medievale, micut, simpatic, destul de non-conformist pentru un eveniment de business dar asta face farmecul evenimentului.

Luni ajung in Bucuresti la Zilele Biz, apoi pe seara sunt la Business and Life Meeting,  organizat de Alex Gavriliu unde voi avea o scurta interventie. Imi place mult conceptul, daca vreti sa veniti cititi la Alex ce se intampla acolo si cum puteti participa.

Miercuri, 25 impreuna cu Manafu si Victor Kapra sunt la Social PR Strategy, un eveniment de o zi cu teme practice adresat oamenilor din comunicare despre cum se pot folosi instrumentele online.

P.S. Daca vreti sa mergeti la ski wkndul asta, din avion Fagarasul arata cam asa :

muntii fagaras

5 thoughts on “Marketing Essence 2009”

Comments are closed.