Linkul Zilei …

Updated on: November 30, 2006

Ma intereseaza retelele sociale. Rau de tot. Cine le controleaza detine multa putere…de conversie. Poti praji servere cu doar cateva articole care ajung pe Digg, Slashdot, Reddit etc..pe prima pagina.

Si tot asa…din link in link dau peste lista asta cu situri de “social bookmarking

Posibilitate de promovare si de facut linkuri catre situl tau absolut gratuita. Ba chiar iti trimite si vizitatori daca esti activ si situl tau e votat. Bineinteles, vorbim de situri in engleza.

In romaneste exista cateva tentative..dar care merg incet: Blogoree, Nudaclick sau defunctul directnews sunt cateva din exemplele care imi vin in minte acum.

Si pentru ca am fost intrebat azi : ce e aia “social bookmarking site” …raspund ca pentru mintea nepotilor : Ai scris ceva misto pe situl tau? Vrei sa aduci trafic pe el? ..bagi stirea aia pe un site de social bookmarking, daca e suficient de buna oamenii o voteaza..ajungi pe prima pagina…primesti sute sau chiar mii de vizitatori intr-o singura zi.

Asa, si ?

Uite-asa. Daca ai un site in engleza cu Adsense…sau participi la programe de afiliere, sau vinzi un produs al tau acolo….5000 de vizitatori intr-o singura zi nu inseamna putin. Ati prins ideea :)

Noapte buna !