Limbajul trupului in relatii, 27 iunie, Bucuresti

Ai crezut pana acum ca femeile sunt greu de inteles, sau chiar imposibil? Sau ca nu stiu de fapt ce-si doresc?

Ai intalnit pana acum pe cineva si n-ai stiut sa-ti dai seama ce simte pentru tine?

Ai primit pana acum semnale confuze din partea unei femei care te-a facut sa nu-ti dai seama ce sa mai crezi?

Esti ingrijorat de felul in care te vad oamenii din jur?

Ai simtit pana acum tensiunea aia ciudata ca nu-ti dadeai seama daca ea e doar politicoasa sau e atrasa de tine?

Nu e frustrant sa iti placa de cineva si sa nu reusesti sa iti dai seama ce gandeste, ce isi doreste si de ce se poarta in felul in care se poarta?

Nu te enerveaza sa iti placa de un tip si sa nu stii ce sa faci sa ii atragi atentia sau sa ii arati ca esti interesata de el fara sa creada ca esti disperata?

Peste 70 de ani de studii in psihologie, sociologie si neurologie au demonstrat ca femeile si barbatii gandesc diferit, vad lumea diferit, interpreteaza lucrurile diferit. Si asta e bine.

Pur si simplu suntem atat de diferiti incat in multe cazuri ceea ce credem ca ar trebui sa functioneze cand intram in contact cu o persoana de sex opus, nu functioneaza.

Limbajul trupului, insa, interpretat corect poate sa-ti deschida dintr-o data usi pe care nu le vedeai vreodata deschise. Poti vedea dintr-o data lucrurile exact cum sunt ele, poti vedea intentiile cuiva, poti vedea intr-o fractiune de secunda ce simte pentru tine si daca spune adevarul sau nu.

Cu toate astea limbajul trupului e mai mult decat citirea unor semne dintr-un dictionar imaginar si interpretarea lor.

Limbajul trupului TAU influenteaza ce cred si simt ceilalti vizavi de tine.

Toti oamenii cu care intri in contact isi fac o parere despre tine:

Daca te plac sau nu

Daca te asculta sau nu

Daca au incredere in tine sau nu

Daca sunt atrasi de tine sau nu

De fapt un experiment efectuat de Albert Mehrabian a aratat ca 93% din parerea unei persoane despre tine se formeaza pe baza expresiei faciale, gesturilor si a tonului vocii tale si abia apoi pe baza cuvintelor pe care le spui.

Mai jos ai un clip care explica lucrurile pe care un barbat le poate urmari la o femeie ca sa-si dea seama cand ea e atrasa de el.

Ei bine, cand aduni toate astea impreuna poti sa inveti:

Daca esti barbat, vei invata cum sa faci o femeie sa se simta confortabil cu tine fara sa creada ca esti agresiv sau prea insistent.

Vei vedea care este cea mai simpla metoda sa iti dai seama cand cineva e atras fizic de tine. Nu inseamna ca deja sunteti impreuna, ci doar vei sti care e statusul in acel moment.

Cum sa faci diferenta intre un zambet real si unul fals si ce importanta are asta cand intalnesti pe cineva de sex opus.

De ce majoritatea sfaturilor despre limbajul trupului in relatii sunt generaliste si care este dinamica din spatele gesturilor in relatiile pe care le avem.

Cea mai naturala cale de a ajunge la o stare de “chimie” cu o femeie sau un barbat pe care il placi.

Trucuri simple de a deschide si a mentine conversatia cu celalalt placuta si cursiva, provocatoare si interesanta.

Ce sa faci daca simti tensiune sau incordare din partea celuilalt si cum sa-ti folosesti limbajul trupului pentru a il face sa se relaxeze si sa se deschida fata de tine.

Cum sa descoperi daca celalalt te minte sau inventeaza lucruri. Sunt o multime de mituri despre detectarea minciunii dar vei afla care sunt cele mai importante semnale pe care corpul le da atunci cand cineva minte, cum sa pui intrebarile corect ca sa afli adevarul si ce sa faci daca celalalt nu recunoaste.

Cand pot invata asta practic?

Duminica, 27 iunie, Bucuresti. Este al treilea workshop de limbajul trupului pe care il tin in Bucuresti

Te poti inscrie mai jos. Doar 30 de locuri sunt disponibile si inainte sa scriu postul asta am rezervat deja 9 pentru cei care mi-au scris mail stiind ca urmeaza sa organizez un workshop pe tema asta.

P.S. La fel ca si pana acum, Daca te inscrii la workshop, participi si crezi ca nu ai invatat nimic folositor pentru tine, e suficient sa-mi spui la sfarsit si primesti banii inapoi integral, 100% plus o invitatie gratuita la urmatorul workshop pentru a-mi putea lua revansa fata de tine. Ce zici de asta?

Inscrie-te aici:

6 thoughts on “Limbajul trupului in relatii, 27 iunie, Bucuresti”

  1. Chiar sunt oameni care nu stiu lucrurile astea? Mi se par atat de … simt comun. Si vocea parca ma adoarme.

  2. in primul rand, e bine ca te documentezi …
    cineva trebuia sa se axeze si pe latura asta in romania, trebuie sa inceapa de undeva si la noi.
    Acum partea naspa,cum ar fi sa citesti niste articole in engleza, sa vizionezi video + poze despre body language, foarte bine exemplificate si apoi sa dai de un site romanesc care are niste articole banale, duse la rang de suprematie.
    Sau mai vad si workshopuri, pai tati, astea pe bani se fac cand esti profi in domeniu(cand o sa ajungi gen Allan Pease), nu dupa ce ai citit 3 carti despre limbaju trupului, ai citit vreo 100 articole, cateva forumuri. (dau si eu cu parerea dupa ce am vazut prezentat).
    Limbaju corpului il stii atunci cand o persoana iti zice “exact la asta ma gandeam, de unde ai stiut ?”

Comments are closed.